Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Foloasele ceaiului de ghimbir - „aurul din bucătărie”

Publicat:

Ceaiul de ghimbir, consumat cu moderatie, are numeroase beneficii asupra sanatatii noastre, datorita efectelor antioxidante, antiinflamatoare, antistres si antivirale. Il numim aurul din bucatarie nu doar datorita culorii sale, ci si multiplelor beneficii pe care le are pentru sanatatea noastra. Ghimbirul nu este printre cele mai populare condimente la noi in tara, insa in bucataria vestica est

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

La ce folosește apa carbogazoasa in rețete? Iata ce ingrediente poate inlocui

11:16, 11.06.2024 - Apa minerala carbogazoasa nu este doar o bautura racoritoare, ci și un ingredient versatil in bucatarie, care poate inlocui diverse elemente in rețete atunci cand nu le ai la indemana. Datorita aciditații, aceasta ofera o textura ușoara și aerata preparatelor, fiind un ajutor de nadejde in multe situații.…

Ghimbirul in bucatarie, beneficii uriașe pentru sanatate

10:35, 27.05.2024 - Condimentele sunt mai mult decat o aroma pe care o adaugam mancarurilor. Multe ofera, de asemenea, doze mari de antioxidanți, nutrienți, minerale și vitamine. Iar ghimbirul este de nelipsit in orice sezon.

Coriandrul: planta de la care utilizam și frunzele și semințele și radacina. Proprietați și utilizari in bucatarie

07:00, 27.05.2024 - Coriandrul (Coriandrum sativum), cunoscut și sub denumirea de cilantro sau patrunjel chinezesc, este o planta aromatica folosita atat in bucatarie, cat și in medicina tradiționala. Aceasta planta versatila este apreciata pentru frunzele sale, semințele și chiar radacinile, fiecare parte avand un gust…

Coriandrul: planta de la care utilizam frunzele, semințele și radacina. Proprietați și utilizari in bucatarie

21:56, 26.05.2024 - Coriandrul (Coriandrum sativum), cunoscut și sub denumirea de cilantro sau patrunjel chinezesc, este o planta aromatica folosita atat in bucatarie, cat și in medicina tradiționala. Aceasta planta versatila este apreciata pentru frunzele sale, semințele și chiar radacinile, fiecare parte avand un gust…

Canotaj / Proba „regina“ este a Romaniei! Fetele de la 8+1, campioane europene

16:25, 28.04.2024 - Medalia mult ravnita este a noastra! Romania a cucerit aurul la feminin, in proba regina a canotajului, 8+1, duminica, la Campionatele Europene de la Szeged (Ungaria). Romania (Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Madalina Beres, Amalia Beres, Ioana Vrinceanu, Simona Radis, Victoria-Stefania…

Nu ai timp de pierdut in bucatarie? Atunci ai nevoie de o oala sub presiune

14:25, 26.04.2024 - Gatitul poate fi o activitate placuta și satisfacatoare, dar uneori timpul limitat ne impiedica sa petrecem ore in bucatarie pregatind mancaruri delicioase. In acest context, oala sub presiune devine un aliat de incredere, oferindu-ne o serie de avantaje care transforma gatitul intr-o experiența rapida…

Ce este apa de cocos. Beneficii si riscuri

10:05, 13.04.2024 - Apa de cocos poate fi consumata ca atare, imediat cum desfaci o nuca de cocos proaspata, și poate furniza organismului substanțe nutritive esențiale pentru o dezvoltare optima. Descopera ce beneficii are consumul de apa de cocos, dar și care sunt riscurile consumului in exces.Confundata de multe ori…

BENEFICII TERAPEUTICE Descopera avantajele ceaiului din frunze de maslin, o minune puțin cunoscuta

10:16, 08.04.2024 - Ceaiul din frunze de maslin este o bautura plina de beneficii, imbunatațind sanatatea cardiovasculara, reducand colesterolul și zaharul din sange, și oferind proprietați antioxidante și antiinflamatoare. The post BENEFICII TERAPEUTICE Descopera avantajele ceaiului din frunze de maslin, o minune puțin…


Ce parere ai despre aceasta stire?