Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Foi de varză acră pane, reţeta inedită cu cel mai mare succes. Cum trebuie să fie aluatul

Publicat:

Bucatarul resitean este cunoscut pentru retetele sale nonconformiste. Spune ca una dintre aceste retete, care are cel mai mare succes atat la el acasa, cat si pe la targuri, este varza acra pane.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta unei pizzerii de succes la nivel european. Dupa ce a fost clasata de ghidul 50 Top Pizza pe locul 49 in Europa, reprezentanții Zano prezinta ieșenilor trofeul primit in urma cu o luna la Madrid

03:05, 15.06.2024 - La doar un an și jumatate de la deschidere, pizzeria ieșeana Zano obține o recunoaștere la nivel european, fapt aproape de neimaginat in acest domeniu. Acest lucru, se pare, nu se obține ușor și nu este nici o chestiune de noroc. Ține de viziune, de strategie și de curajul de a face lucrurile intr-un…

Dieta pe care o ține chef Florin Dumitrescu cand vrea sa dea jos kilogramele in plus. Este alcatuita din doar 3 alimente

15:21, 12.06.2024 - Chef Florin Dumitrescu, in varsta de 30 de ani, este unul dintre cei mai apreciați specialiști in gastronomie din Romania. Faimosul bucatar a dezvaluit care este dieta minune cu ajutorul careia a reușit sa slabeasca zece kilograme și sa revina intr-o forma fizica de invidiat.Florin Dumitrescu a marturisit…

VIDEO: Tocanița de intestine de miel, rețeta veche de cateva sute de ani, prezentata de bucatarul Calin Horvath

21:35, 03.05.2024 - VIDEO: Tocanița de intestine de miel, rețeta veche de cateva sute de ani, prezentata de bucatarul Calin Horvath Tocanița de intestine de miel. Bucatarul șef Calin Horvath din Alba Iulia a prezentat pentru Alba24 o rețeta veche de cateva sute de ani, care astazi a ajuns sa fie considerata o delicatesa.…

VIDEO | Secretul painii de casa care nu ingrașa și o rețeta inedita de supa crema de roșii, dezvaluite de fratele Daniel, de la Manastirea Slanic

14:50, 20.04.2024 - BUCATE MANASTIREȘTI… Painea de casa, framantata cu drag și cu rabdare, este cea mai buna și mai sanatoasa, spun viețuitorii manastirilor, acolo unde bucatele preparate cu mare grija, in murmur tainic de rugaciune și doar din ingrediente naturale, fac adevarate minuni pentru trup, dar și pentru suflet.…

VIDEO | Secrretul painii de casa care nu ingrașa și o rețeta inedita de supa crema de roșii, dezvaluite de fratele Daniel, de la Manastirea Slanic

14:35, 20.04.2024 - BUCATE MANASTIREȘTI… Painea de casa, framantata cu drag și cu rabdare, este cea mai buna și mai sanatoasa, spun viețuitorii manastirilor, acolo unde bucatele preparate cu mare grija, in murmur tainic de rugaciune și doar din ingrediente naturale, fac adevarate minuni pentru trup, dar și pentru suflet.…

Ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Ingredientul secret pe care il foloseau

14:46, 14.04.2024 - O rețeta simpla, un desert delicios cu care ne putem rasfața papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Secretul succesului era un singur ingredient. Rețeta clatite de post In condițiile in care ouale, laptele și untul sunt…

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Placinta invartita cu spanac. Rețeta simpla pentru un aperitiv de post delicios

08:51, 08.04.2024 - Placinta cu spanac poate fi preparata pentru oricare dintre mesele zilei, dar și pentru gustarea din pauza de masa de la birou. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a o pregati. Poți folosi pentru umplutura atat spanac proaspat, cat și congelat. Iese la fel de gustoasa in ambele variante.Aluatul…


Ce parere ai despre aceasta stire?