Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Focuri de ARMĂ la granița dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud: Un soldat nord-coreean a fost hăituit în cursa sa spre dezertare

Publicat:

Un soldat nord-coreean a dezertat joi in Coreea de Sud traversand (DMZ) care separa cele doua state, focuri de arma facandu-se auzite apoi de ambele parti, informeaza Yonhap, citand armata sud-coreeana.

Soldatul, de "rang inferior", a aparut in fata unui post de garda sud-coreean in jurul orei locale 8,04 dimineata, in mijlocul cetii groase", potrivit al Seulului (JCS).

Citește și: Președintele Poloniei a sfidat și a promulgat doua legi controversate in domeniul justiției

Agentia de presa sud-coreeana, citand

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incident cu focuri de avertisment in zona demilitarizata. cu o zi inainte ca Putin sa vina in vizita dupa 24 de ani in Coreea de Nord

08:41, 18.06.2024 - Aproximativ 20-30 de soldati nord-coreeni care transportau unelte de lucru au trecut linia de demarcatie militara din cadrul DMZ, iar sud-coreenii au tras focuri de avertisment pentru a-i face sa se intoarca, transmite agenția Yonhap.

Coreea de Nord se pregatește de razboi: Mega construcția care il da de gol pe liderul de la Phenian

10:10, 16.06.2024 - Armata nord-coreeana a construit drumuri si ziduri in interiorul Zonei Demilitarizate (DMZ) care separa cele doua Coree, a informat sambata agentia de presa sud-coreeana Yonhap, relateaza AFP.

Phenianul construieste drumuri si ziduri in Zona Demilitarizata care separa cele doua Corei (Yonhap)

13:21, 15.06.2024 - Armata nord-coreeana a construit drumuri si ziduri in interiorul Zonei Demilitarizate (DMZ) care separa cele doua Corei, a informat sambata agentia de presa sud-coreeana Yonhap, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Kim Jong Un și-a trimis soldați peste granița, in Coreea de Sud. Seulul a tras focuri de avertisment

08:25, 11.06.2024 - Soldati nord-coreeni au trecut pentru scurt timp duminica frontiera cu Coreea de Sud, ai carei militari au tras focuri de avertisment, a anuntat marti Statul Major sud-coreean (JCS), noteaza AFP, citata de Agerpres.

Coreea de Nord și-a trimis soldați peste granița in Coreea de Sud: S-au tras focuri de arma

07:10, 11.06.2024 - Soldati nord-coreeni au trecut pentru scurt timp duminica frontiera cu Coreea de Sud, ai carei militari au tras focuri de avertisment, a anuntat marti Statul Major sud-coreean (JCS), noteaza AFP, informeaza Agerpres.

Tensiuni in creștere la frontiera coreeana: Soldați nord-coreeni au forțat granița

06:15, 11.06.2024 - Un incident tensionat a avut loc duminica la frontiera dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud, cand soldați nord-coreeni au traversat temporar linia de demarcație militara, conform anunțului facut marți de Statul Major sud-coreean (JCS), relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Focuri de arma la granița Romaniei cu Ucraina: Un barbat a fost impușcat

17:20, 17.05.2024 - Autoritatile ucrainene au arestat un membru al Garzii de Frontiera pentru uciderea cu un foc de arma a unui barbat in varsta de 39 de ani care incerca sa treaca ilegal granita catre Romania, a anuntat vineri Biroul de Stat de Investigatii din Ucraina, relateaza agentia EFE, potrivit Agerpres.Acesta…

Judetul Constanta: O firma sud-coreeana se aliaza cu Candu Energy pentru modernizarea reactorului 1 de la Cernavoda

13:55, 06.05.2024 - Compania Korea Hydro amp; Nuclear Power KHNP , o firma controlata de statul sud coreean, a anuntat luni ca a semnat un acord cu grupul canadian Candu Energy Inc. pentru a accelera pregatirile in vederea depunerii unei oferte la licitatia care va fi organizata pentru modernizarea reactorului 1 de la…


Ce parere ai despre aceasta stire?