Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOAMETE ÎN COREEA DE NORD. Circa 10 milioane de nord-coreeni suferă de subnutriţie

Publicat:

Coreea de Nord se confrunta cu o foamete fara precedent. Regimul de la Phenian a redus rația zilnica de mancare la 300 de grame pe zi, acesta fiind cel mai mic nivel pentru aceasta perioada a anului din istoria tarii comuniste.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Putin aterizeaza in Coreea de Nord: Alianța care amenința Occidentul

07:35, 19.06.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a ajuns miercuri seara in Coreea de Nord pentru o vizita in cadrul careia ar putea semna un acord de parteneriat strategic intre Moscova și Phenian, perceput de Occident ca o amenințare. „Vladimir Putin a aterizat in Phenian, capitala Coreei de Nord”, a anuntat presedintia…

Summitul dictatorilor care ingrijoreaza Occidentul. Putin a ajuns in Coreea de Nord și s-a intalnit cu Kim Jong-Un

23:10, 18.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a ajuns miercuri seara in Coreea de Nord, pentru o vizita in cadrul careia ar putea fi semnat un acord de parteneriat strategic intre Moscova si Phenian, o alianta pe care Occidentul o vede ca pe o amenintare.

Statele Unite, „preocupate” de „aprofundarea relatiei” intre Rusia si Coreea de Nord

23:25, 17.06.2024 - Statele Unite s-au declarat luni preocupate de „aprofundarea relatiei” intre Rusia si Coreea de Nord, in timp ce Vladimir Putin se pregateste sa efectueze o vizita la Phenian marti si miercuri pentru a semna - potrivit presei ruse - „documente importante”, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Sechestre aplicate pe bunuri in valoare de circa 3 milioane de lei

12:01, 17.06.2024 - Centrul Național Anticorupție a reținut patru persoane, suspectate de intermedierea procesului de obținere frauduloasa a permiselor de conducere, incepind cu identificarea candidaților pentru obținerea permiselor auto și respectiv organizarea intregului proces de perfectare a actelor premergatoare,…

Medici: 6,6 milioane de romani sufera de hipertensiune, din care doar 68% sunt diagnosticati

07:15, 17.05.2024 - Aproximativ 6,6 milioane de romani sufera de hipertensiune, iar dintre acestia doar 68% sunt diagnosticati si doar 59% iau tratament, arata Societatea Romana de Hipertensiune, potrivit News.ro.Datele indica faptul ca, daca rata de control a hipertensiunii ar ajunge la 50%, peste 140.

Kim Jong Un da fiori pe intreg mapamondul, inclusiv un vecin al Romaniei: liderul de la Phenian a testat un lansator de rachete multiple

09:16, 11.05.2024 - Coreea de Nord isi va dota incepand de anul acesta fortele armate cu un nou lansator de rachete multiple de calibrul 240 mm, a informat sambata agentia de presa oficiala KCNA, preluata de AFP, relateaza Agerpres.Noua arma va fi desfasurata pana in 2026.

Circa 22.000 de copii si adolescenti din Romania sufera de afectiuni psihice

15:00, 05.05.2024 - Aproximativ 22.000 de copii si adolescenti din Romania sufera de afectiuni psihice, iar infrastructura actuala dedicata acestor pacienti nu mai satisface cerintele actuale, a transmis Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB), structura aflata in subordinea Primariei Municipiului…

„Un nou capitol”. China vrea relații și mai bune cu Coreea de Nord

10:40, 13.04.2024 - A treia cea mai importanta persoana din ierarhia de conducere a statului chinez a afirmat, cu prilejul unei vizite rare la Phenian, ca tara sa doreste „sa dezvolte” relatiile cu Coreea de Nord, au relatat sambata mass-media oficiale nord-coreene, relateaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?