Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Flutur îi atacă pe PSD-iști înaintea spectacolului de la Cornișa - Cred că au invocat ploaia ca să nu iasă perfect

Publicat:

Pregatirile pentru deschidere oficiala a Parcului Cornișa au intrat in linie dreapta, iar primarul și-a exprimat convingerea ca va fi o prezența numeroasa la un așa eveniment de anvergura.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata rusa ataca frecvent o baza aeriana din Ucraina pentru a ingreuna primirea avioanelor F-16 din Occident

13:10, 02.07.2024 - Ucraina urmeaza sa primeasca primele avioane F-16 in aceasta luna și, deși Kievul nu a precizat unde vor fi amplasate aeronavele, armata rusa ataca aerodromurile pe care crede ca vor ajunge.

SUA dau liber Ucrainei sa foloseasca arme americane pentru a lovi "orice forțe cu care Rusia ataca peste granița"

09:50, 21.06.2024 - Statele Unite au confirmat ca au permis Ucrainei sa utilizeze armele furnizate de americani pentru a lovi orice forțe rusești care ataca de peste granița, indiferent de poziția lor, scrie Politico. Inițial,...

Ucraina poate folosi avioanele de lupta F-16 trimise de Danemarca pentru a ataca teritoriul Rusiei

17:00, 30.05.2024 - Ucraina poate folosi avioanele de lupta F-16 trimise de Danemarca in Kiev pentru a lovi ținte militare din Rusia. Aceasta acțiune s-ar incadra „in regulile de razboi” a declarat astazi ministrul de Externe danez, Lars Lokke Rasmussen.

Remus Pricopie: "Nu ma surprinde faptul ca Mircea Geoana apeleaza la fake news pentru a ataca persoanele incomode"

12:26, 20.05.2024 - Remus Pricopie, rectorul Scolii Nationale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca "Mircea Geoana a apelat la fake news pentru a ataca persoanele incomode".

Presa: In cazul in care Rusia va ataca Moldova, țarile NATO ar putea trimite trupe

13:25, 06.05.2024 - Țarile NATO au stabilit „in mod «confidențial» doua «linii roșii», in cazul in care acestea vor fi depașite, Alianța Nord-Atlantica ar putea interveni direct in razboiul din Ucraina. Acest lucru a fost relatat de publicația italiana La Repubblica citind surse. In același timp, aceasta noteaza ca NATO…

Masa de Paste in 2024: lista cu produse disponibile la noul hipermarket Carrefour din Pitești

10:45, 02.05.2024 - Se apropie Paștele ortodox, una dintre cele mai importante sarbatori la romani. Dincolo de latura spirituala a acestei sarbatori, romanii prețuiesc ocazia de a se reuni cu cei dragi in jurul mesei. Pregatirile sunt deja in toi, așa ca mulți romani au inceput deja sa se aprovizioneze cu cele necesare,…

Rusia ataca zborurile de linie: Ryanair si Wizz Air au raportat probleme inclusiv deasupra Romaniei / Harta

17:20, 22.04.2024 - Mii de zboruri de linie  au fost afectate de presupuse bruiaje rusești, iar surse din aviație au calificat tactica drept "extrem de periculoasa" și o amenințare majora la adresa siguranței aeriene.

Istoricul Armand Goșu spune ca Putin „va ataca un stat NATO”. „Va ataca hibrid. Nu maine, nu poimaine, dar se va intampla”

09:30, 13.04.2024 - Expert in istoria politica a Rusiei, istoricul Armand Goșu, a declarat, intr-un interviu pentru Știrileprotv.ro, ca Ucraina se afla acum intr-o „situație dramatica”, ceea ce „nu a fost niciodata mai confortabil” pentru președintele rus Vladimir Putin. Goșu crede ca Rusia va ataca un stat NATO „nu maine,…


Ce parere ai despre aceasta stire?