Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Flick și Denisa Filcea și-au ales nașii pentru copilul lor. Le-au făcut propunerea într-un mod inedit

Publicat:

Flick și sunt cei mai fericiți, asta pentru ca in doar cateva luni aceștia urmeaza sa-și stranga in brațe bebelușul. Tanara e insarcinata și abia așteapta sa-și stranga bebelușul in brațe. Cei doi viitori parinți au ales și nașii pentru copil, iar propunerea a fost una inedita.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Povestea din spatele pozelor virale cu Lionel Messi care il ține in brațe pe Lamine Yamal cand era bebelus. „Inceputul a doua legende”

11:35, 10.07.2024 - Atacantul spaniol Lamine Yamal (16 ani) a aparut in toamna lui 2007 intr-un calendar caritabil, scos de ziarul Diario Sport, in colaborare cu UNICEF, ținut in brațe de superstarul argentinian Lionel Messi. Fotografia demult uitata s-a viralizat pe internet dupa ce tatal lui Yamal a postat-o pe Instagram…

Operația care ii va permite unei tinere mame sa-și țina bebelușul in brațe. Iulia a luptat cu scolioza toata viața sa: „Durerea este insuportabila”

11:55, 24.06.2024 - Pe cand avea numai doi anișori, parinții Iuliei aveau sa afle ca micuța se va confrunta cu dureri groaznice de spate toata viața. In lipsa unei operații, scolioza descoperita la o varsta atat de frageda i-a afectat intreaga copilarie și adolescența. Vorbim de o lupta pentru supraviețuire care dureaza…

25.000 de euro pentru o imbrațișare. Operația care ii va permite unei tinere mame sa-și țina bebelușul in brațe

11:50, 24.06.2024 - Pe cand avea numai doi anișori, parinții Iuliei aveau sa afle ca micuța se va confrunta cu dureri groaznice de spate toata viața. In lipsa unei operații, scolioza descoperita la o varsta atat de frageda i-a afectat intreaga copilarie și adolescența. Vorbim de o lupta pentru supraviețuire care dureaza…

Ce loc inedit au ales Denisa Filcea și Flick pentru ziua fiicei lor. Surpriza pe care i-au facut Evei Maria / FOTO

17:25, 23.06.2024 - Denisa Filcea și Flick vor sarbatori ziua de naștere a fiicei lor, Eva Maria. Micuța va implini varsta de doi ani, iar parinții au ales un loc special, unde sa se distreze impreuna. Au profitat de ocazia ca sunt plecați in vacanța, astfel ca destinația nu se afla in Romania.

”E singura funie care...”. Tanara de 19 ani, moarta in Spitalul din Suceava, dupa ce a nascut! S-a casatorit recent și era nerabdatoare sa iși stranga bebelușul in brațe

14:20, 30.05.2024 - Caz ingrozitor in Suceava! O tanara de doar 19 ani a murit la foarte scurt timp dupa ce a nascut. Proaspata mamica se casatorise recent cu soțul ei și erau nerabdatori sa iși stranga bebelușul in brațe. Iata care este reacția spitalului, dupa tragedia care s-a produs!

Ce frumoasa e fetița Denisei Filcea și a lui Flick. Cat de mare a crescut Eva-Maria / FOTO

22:00, 05.05.2024 - Denisa Filcea și Flick au o fetița frumoasa de aproape doi ani, ce devine tot mai frumoasa. Cei doi sunt parinți foarte atenți cu fiica lor și se implica in creșterea și educația sa. De data aceasta, au publicat o imagine cu micuța și au primit multe aprecieri.

Tinerii ar putea sa locuiasca in Marea Britanie fara permis de ședere, ca inainte de Brexit

20:55, 18.04.2024 - Uniunea Europeana dorește sa ajunga la un acord cu Marea Britanie privind libera circulație. Propunerea este ca tinerii din UE și din Regatul Unit sa poata circula și lucra fara restricții.

Ce spune Flick despre pozele "deocheate" postate de soția lui! Denisa Filcea a fost dur judecata de fani / VIDEO

23:40, 13.04.2024 - Denisa Filcea a fost aspru judecata de internauți, dupa ce a posta fotografii "deocheate", din punctul lor de vedere. Ce spune soțul inflenceriței, Flick, despre aceste imagini, dar și cine o pozeaza pe frumoasa șatena.


Ce parere ai despre aceasta stire?