Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Flavia Mihăşan de la "Neatza", noua graviduţă din showbiz?

Publicat:

si traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Colega faimosilor prezentatori Razvan si Dani de la matinalul "Neatza cu Razvan si Dani" se pregateste sa devina mamica! S-au cel putin, asa se zvoneste in presa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Povestea de viața a Corinei Chiran, celebra pe TikTok pentru replica „Buna dimineața, melc”. A dat un job stabil pe natura

16:05, 28.06.2024 - Corinei Chiran, femeia care a aparut pe TikTok cu un melc pe fața, a intrat live la Neatza cu Razvan și Dani. Aceasta a facut dezvaluiri inedite despre viața personala, din spatele rețelelor sociale. Iata cu ce s-a ocupat inainte de a face o schimbare majora.

Neatza cu Razvan și Dani. Povestea de viața a Corinei Chiran, femeia cu melci pe fața de pe TikTok. In ce domeniu a lucrat ani la rand: „Nu am regretat...” / VIDEO

11:55, 28.06.2024 - Corina Chiran, femeia cu melci pe fața care a devenit virala pe TikTok, și-a spus povestea de viața. Iata in ce domeniu a lucrat ani la rand. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru emisiunea Neatza cu Razvan și Dani.

Neatza cu Razvan și Dani, 11 iunie. Rețeta delicioasa și rapida de piept de pui pe gratar cu sos Caesar

14:45, 11.06.2024 - In ediția de pe 11 iunie 2024 din Neatza cu Razvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețeta ușoara de piept de pui la gratar cu sos Caesar. Acest preparat ar putea impresiona orice prieten atunci cand va strangeți sa faceți gratar. Iata care sunt ingredientele de care aveți nevoie.

Neatza cu Razvan și Dani, 4 iunie. Rețeta ușoara de frigarui de porc pentru a impresiona orice prieten la gratar

11:40, 05.06.2024 - In ediția de pe 4 iunie 2024 din Neatza cu Razvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețeta ușoara de frigarui de porc. Acest preparat ar putea impresiona orice prieten atunci cand va strangeți sa faceți gratar. Iata care sunt ingredientele de care aveți nevoie.

O mai ții minte pe prima asistenta TV de la Neatza cu Razvan și Dani? Andreea Spataru e schimbata total acum

14:56, 15.05.2024 - Cine iși mai aduce aminte de cum arata Andreea Spataru, prima asistenta TV de la Neatza cu Razvan și Dani? In prezent, fosta vedeta este total schimbata și abia daca o mai recunoști. Ce s-a ales de ea? Cine iși mai aduce aminte de Andreea Spataru, prima asistenta tv Va mai amintiți de Andreea Spataru?…

Prin ce a trecut Ramona Olaru in vacanța ei in Cairo. "Am pierdut pașaportul". De ce a ajuns la Ministerul de Interne al Egiptului

11:40, 23.04.2024 - Ramona Olaru tocmai s-a intors din vacanța din Cairo, unde se presupunea ca se va distra și relaxa. Prezentatoarea rubricii meteo de la Neatza cu Razvan și Dani a trecut prin numeroase peripeții care i-au stricat vacanța.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ironia cu care și-a amuzat colegii: „Viața mea sentimentala este...”

09:05, 03.04.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca mereu voia buna in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. La fel s-a intamplat și in aceasta dimineața, atunci cand și-a amuzat colegii cu un banc inspirat din viața ei personala.


Ce parere ai despre aceasta stire?