Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul lui Netanyahu, criticat de soldații israelieni pentru că a rămas în SUA: „Se bucură de viața lui pe plajă, iar eu lupt pe front”

Publicat:

Acuzații de tradare și de partea cealalta a frontului. Rezerviștii israelieni care s-au mobilizat ca sa iși apere țara in fața amenințarii Hamas arata cu degetul spre fiul premierului Netanyahu. Aceștia sunt revoltați ca nu s-a intors in Israel din Miami, acolo unde s-a mutat in urma cu cateva luni.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Netanyahu, in criza de timp in privința razboilului din Gaza. Ce spun generalii israelieni ?

16:36, 20.06.2024 - Patru oficiali americani familiarizați cu negocierile au declarat ca reprezentanții administrației Biden au tot mai multe indoieli ca Israelul și Hamas vor ajunge la un acord global de incetare a focului in cadrul actual.

Alte trei cadavre ale ostaticilor israelieni au fost recuperate de armata israeliana din Jabalia, in nordul Fașiei Gaza

12:31, 24.05.2024 - Armata israeliana a mai recuperat cadavrele a trei ostatici israelieni din Jabalia. Trupurile celor trei barbați care au fost uciși pe 7 octombrie in Mefalsim, un kibbutz de langa granița Israelului cu Fașia Gaza, au fost duse in enclava de Hamas, potrivit armatei israeliene (IDF).

Incident neobișnuit pentru IDF in Fașia Gaza - Soldații israelieni, la spital dupa ce au fost atacați de viespi

22:11, 10.05.2024 - Intr-un incident neobișnuit, Spitalul Sheba a internat 10 dintre soldați pentru tratament, iar unul a fost trimis la terapie intensiva,  dupa ce au fost ințepați de sute de insecte, dar niciunul nu este in pericol critic.

Trei soldati israelieni, ucisi de Hamas intr-un atac cu rachete

10:30, 06.05.2024 - Trei soldati israelieni au fost ucisi si 12 raniti duminica de rachete lansate de aripa armata a Hamas in jurul Kerem Shalom, principalul punct de trecere a frontierei pentru ajutorul umanitar din Israel spre Fasia Gaza. Printre raniti, „trei soldati sunt in stare grava”, a precizat armata, potrivit…

VIDEO - Mii de israelieni au protestat pentru a cere recuperarea ostaticilor

00:05, 05.05.2024 - Mii de israelieni au protestat, sambata, cerandu-i premierului Benjamin Netanyahu sa accepte un acord de incetare a focului cu miscarea islamista Hamas, in urma caruia ostaticii israelieni ramasi in Gaza sa fie adusi acasa, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Hamas respinge un armistițiu in Gaza și face o contrapropunere pentru eliberarea ostaticilor israelieni

10:45, 15.04.2024 - Organizatia islamista palestiniana Hamas le-a prezentat mediatorilor o contrapropunere pentru un acord privind ostaticii, dupa ce a respins o soluție de compromis indicata de SUA, Egipt și Qatar, in cadrul negocierilor indirecte privind razboiul din Gaza ce au centrul la Cairo.

McDonald’s și-a cumparat toate restaurantele din Israel, dupa ce franciza a hranit gratuit soldații israelieni. Boicot in multe țari

14:50, 08.04.2024 - McDonald’s a semnat un acord pentru achizitionarea tuturor celor 225 de restaurante care fac parte din franciza sa din Israel, a anuntat lantul american de fast-food, dupa luni de zile in care vanzarile au scazut semnificativ din cauza unei actiuni de boicot pro-palestinian, pe fondul razboiului Israel-Hamas,…


Ce parere ai despre aceasta stire?