Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Firea, atac la Nicușor Dan. Motivul? Pasajul Doamna Ghica, încă neterminat: „Vine să anunțe cu cinism că totul e în grafic, dar că…”

Publicat:

Nu sunt deloc puțini cei care se intreaba cand anume va fi gata, intr-un final, , aflat inca in stadiu de șantier. Și nu doar locuitorii din cartierul cu același nume, știuta fiind aglomerația care apare in trafic, in special in orele de varf, ci și restul șoferilor care au drum in aceasta […] The post Firea, atac la Nicușor Dan. Motivul? Pasajul Doamna Ghica, inca neterminat: „Vine sa anunțe cu cinism ca totul e in grafic, dar ca...” first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum explica Burduja scorul lui Nicușor Dan: A fost votat de teama lui Firea și a lui Piedone

21:25, 11.06.2024 - Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru functia de primar general al Capitalei, a comentat la Digi24 scorul mare obținut de Nicușor Dan la alegerile locale și spune ca acesta „a facut un lucru inteligent din punct de vedere politic, dar nu extrem de corect. A poziționat candidatura lui Piedone ca o…

Nicusor Dan a scos dovada

06:20, 23.05.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat un grafic conform caruia in 2023 suma alocata pentru subventia gigacaloriei este dubla fata de 2020. „Acest grafic prezinta sumele anuale alocate pentru subvenția gigacaloriei in 12 ultimii ani. Principala problema a sistemului de termoficare a…

Nicușor Dan: In acest mandat, am platit sume mult mai mari pentru subvenționarea sistemului de termoficare

22:16, 22.05.2024 - Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a prezentat miercuri seara un grafic cu sumele platite in mandatul sau pentru subvenționarea sistemului de termoficare.„Acest grafic prezinta sumele anuale alocate pentru subvenția gigacaloriei in 12 ultimii ani.

VIDEO | 'Ciocnire' intre Nicușor Dan și Sebastian Burduja: 'Sa nu ne pierdem cu firea. Te aștept'

20:26, 12.05.2024 - Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primaria Capitalei, și Nicușor Dan, primar in funcție și candidat independent susținut de Alianța Drepta Unita, s-au intalnit duminica, 12 mai, la un eveniment desfașurat la Palatul Parlamentului.

SONDAJE Firea l-a egalat in sondaje pe fostul candidat Cirstoiu

12:36, 29.04.2024 - Actualul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, se situeaza pe primul loc in ceea ce priveste intentiile de vot pentru Primaria Municipiului Bucuresti,... The post SONDAJE Firea l-a egalat in sondaje pe fostul candidat Cirstoiu first appeared on Informatia Zilei .

Biroul Electoral a respins candidatura Dianei Sosoaca la Primaria Capitalei: „E un ordin de la Marcel Ciolacu”

13:25, 28.04.2024 - Biroul Electoral de Circumscripție nr. 42 din Municipiul București a luat decizia de a respinge candidatura Dianei Șoșoaca, președintele partidului S.O.S. Romania, pentru funcția de primar general al Capitalei. Motivul respingerii a fost identificarea unor probleme multiple in listele de semnaturi depuse…

Sondaj ARA - Primul sondaj, dupa ce Firea a intrat in cursa pentru Capitala: surpriza neplacuta pentru Piedone

21:31, 25.04.2024 - Un sondaj ARA, prezentat de Antena 3 CNN, dezvaluie primele cifre, dupa ce medicul Catalin Cirstoiu a fost retras, iar PSD și PNL au candidați proprii.Conform sondajului ARA, Nicușor Dan (ADU) ar fi pe primul loc cu 37% și ar caștiga detașat alegerile.

Nicușor Dan: „Batalia se da in continuare intre mine și Piedone. Firea nu ar mai trebui sa deschida gura, daramite sa mai candideze”

15:36, 23.04.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat marți, la Digi24, dupa decizia Coaliției de a merge cu candidaturi separate la Primaria Capitalei, ca in continuare batalia se da intre el și Cristian Popescu Piedone. De asemenea, i-a criticat pe Piedone și Firea, spunand inca o data despre edilul…


Ce parere ai despre aceasta stire?