Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Finlanda: Un politician al partidului de extremă dreapta cere microciparea săracilor

Publicat:

Un politician din Finlanda propune ca persoanele care primesc ajutor social sa fie microcipate. este membru al partidului de extrema dreapta .

Inițiativa vine dupa zvonurile legate ca astfel de ajutoare ar fi ajuns la membrii , potrivit știripesurse.ro.

"Nu știm in ce situații pleaca oamenii in afara țarii. Este posibil ca ajutoarele noastre sociale sa fie folosite pentru a intreține o viața de lux in țari cu un cost mai scazut al nivelului de trai. Sper sa schimbam acest lucru", este de parere Maenranta.

Politicianul adauga ca…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bataie intre polițiști și protestatari la congresul partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD)

15:35, 29.06.2024 - La Essen, in vestul Germaniei, au avut loc sambata dimineata ciocniri intre protestatari si politie inaintea congresului partidului Alternativa pentru Germania (AfD, extrema dreapta), programat sa aiba loc timp de doua zile in acest oras, a relatat dpa, p

Copil de 12 ani injunghiat intr-un mall din Finlanda. Suspectul este un barbat cu simpatii de extrema dreapta

20:20, 14.06.2024 - Un barbat cu simpatii de extrema dreapta este suspectat a fi autorul unui atac prin injunghiere, in care un copil de 12 ani a fost ranit grav intr-un centru comercial in orasul Oulu din nordul Finlandei, a anuntat vineri politia finlandeza, informeaza Reuters.

Macron a cerut partidelor rivale din ambele parți ale spectrului politic sa i se alature impotriva partidului de extrema dreapta Adunarea Nationala (RN)

02:41, 13.06.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a cerut miercuri partidelor rivale din ambele parti ale centrului politic sa i se alature pentru a forma o alianta democratica impotriva partidului de extrema dreapta Adunarea Nationala (RN), condus de Marine Le Pen, potrivit Reuters, conform actualitate.org. Macron…

Extrema dreapta in Europa. Care sunt cele mai cunoscute figuri

18:50, 06.06.2024 - Extrema dreapta se afla in fruntea guvernelor in Italia, Ungaria și Slovacia. In alte state membre ale Uniunii Europene, aceasta mișcare politica participa și in coalițiile de guvernare in Finlanda și Olanda și sprijina guvernul din Suedia.

Cum a ajuns noua fața a partidului RN fondat de Le Pen sa faca extrema dreapta frecventabila printre tineri

15:31, 06.06.2024 - Politicienii nu au o mare popularitate, in general, nici in Franța. Doar un sfert dintre francezi au incredere in guvernul lor sau in parlament, potrivit unui sondaj recent. Dar exista și politicieni precum Jordan Bardella, presedintele partidului de extrema dreapta Rassemblement National (RN). Istet,…

Un politician al partidului de extrema-dreapta AfD din Germania a fost lovit cu o scrumiera in cap. Ce a declarat atacatorul

12:26, 17.05.2024 - Un membru al parlamentului regional al partidului de extrema-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a fost ranit dupa ce i-a fost aruncata in cap o scrumiera intr-un bar din orasul Schwerin din nordul Germaniei.

Alegerile europene: Giorgia Meloni, premierul Italiei, este cap de lista a partidului sau de extrema dreapta. Vrea sa joace „un rol decisiv in schimbarea politicii europene”

12:30, 29.04.2024 - Lidera guvernului italian, Giorgia Meloni, a declarat duminica, dupa un discurs referitor la alegerile europene la o intalnire cu partizanii formațiunii sale politice de extrema dreapta Fratelli d’Italia, ca dorește sa „joace un rol decisiv in schimbarea politicii europene”. De aceea, ea dorește sa…

Scandal in Finlanda! Deputat de extrema dreapta, suspectat ca a tras cu arma in fata unui club de noapte din Helskinki

08:05, 28.04.2024 - Un deputat din cadrul Partidului Finlandezilor (extrema dreapta) este suspectat de implicare intr-un incident cu arme de foc, vineri seara, la Helsinki, anunta un reprezentant al formatiunii, relateaza AFP, potrivit news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?