Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Finala Cupei României a fost mutată de la Craiova la Ploiești

Publicat:

Programata initial la Craiova, finala Cupei României la fotbal, sezonul 2019/2020, va avea loc la Ploiesti, pe , informeaza FRF.
Comitetul de Urgenta al FRF a decis schimbarea locului de desfasurare pentru ultimul act al Cupei României. Meciul e programat la 22 iulie, iar ora de start va fi stabilita ulterior.

Dorinta de a oferi finalistelor, oricare ar fi acestea, posibilitatea unor deplasari mai scurte pentru partida a contat în luarea deciziei de mutare a partidei.

Finalistele vor fi cunoscute în aceasta saptamâna, dupa returul…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ovidiu Ioanițoaia și Raul Rusescu, prezenți in platoul GSP Live » Tragem concluziile dupa ultima etapa din play-out

09:41, 13.05.2024 - Alexandru Barbu revine cu o noua ediție GSP Live, astazi, de la 11:00. In studioul GSP Live sunt directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, și expertul GSP Live Raul Rusescu, alaturi de care vom trage concluziile unui play-out jucat pana in ultima secunda: cum a reușit Dinamo sa evite retrogradarea…

Ovidiu Hațegan iși pune cenușa in cap dupa gafa comisa in meciul Dinamo – Poli Iași: „Am greșit, n-am realizat gravitatea impactului”

17:26, 16.04.2024 - Arbitrul Ovidiu Hațegan a explicat decizia luata in minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – Politehnica Iasi, disputata duminica, 14 aprilie, pe stadionul din Complexul Sportiv Național Arcul de Triumf, cand fundașul gazdelor, Homawoo, a avut o intrare „criminala” asupra internaționalului de tineret Luca…

Ovidiu Hațegan iși recunoaște greșeala! Reacție pentru GSP dupa Dinamo - Poli Iași: „Imi pare foarte rau de cele intamplate”

20:20, 15.04.2024 - Intr-o scurta convorbire telefonica avuta luni seara cu directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Hațegan i-a marturisit lui Ioanițoaia ca regreta profund decizia de a nu-l fi eliminat pe Homawoo in meciul Dinamo - Poli Iași (1-0). Arbitrul a avut o reacție in premiera dupa incidentul violent din meciul…

Hațegan a judecat diferit doua faze delicate din Dinamo - Poli Iași, ambele in favoarea gazdelor: „Nu ințeleg, l-ar fi umplut de sange!”

19:21, 14.04.2024 - Ovidiu Hațegan (43 de ani) a judecat cu unitați de masura diferite doua faze delicate din prima repriza a meciului Dinamo - Poli Iași, 0-0 la pauza. Meciul dintre Dinamo și Poli Iași din etapa 4 a play-out-ului a prezentat o importanța deosebita, mai ales ca FCU Craiova pierduse cu FC Botoșani doar…


Ce parere ai despre aceasta stire?