Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Filmul "Boyhood" și actorii Michael Keaton și Julianne Moore sunt marii câștigători la Critics Choice Awards

Publicat:

Filmul "Boyhood" și actorii și sunt principalii caștigatori ai celei de-a 20-a ediții a galei , desfașurata joi, la , obținand premiile la categoriile principale - cel mai bun film, regie, cel mai bun actor și, respectiv, cea mai buna actrița, conform Reuters.

Foto: (c) Boyhood/Facebook

Producția "Boyhood", care a primit joi șase nominalizari la Oscar, printre care și pe cea la categoria cel mai bun film, a fost votat de peste 250 de membri ai Broadcast Film Critics Association,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Decizie cu mare impact: Rusia iși muta producția de armament in India

08:00, 05.07.2024 - Corporatia rusa de stat Rostec a declarat joi ca unitatea sa de export de arme a organizat productia in India de proiectile perforatoare de suprafete armate utilizate de tancuri de lupta rusesti, transmite Reuters.

Bosch este aproape de a cumpara un gigant in producția de electrocasnice: Ar putea fi tranzacția anului

08:46, 27.06.2024 - Gigantul german din domeniul ingineriei Robert Bosch ia in considerare sa faca o oferta producatorului american de electrocasnice Whirlpool, pentru a-si spori prezenta pe piata aparatelor de uz casnic, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Rusia a rupt randurile și a ieșit din planul pus la cale impreuna cu Arabia Saudita

18:20, 14.06.2024 - Ministerul rus al Energiei a declarat joi ca productia de petrol a Rusiei in luna mai a depasit cota stabilita de grupul OPEC+ al tarilor mari producatoare de petrol, angajandu-se totodata sa isi indeplineasca obligatiile. Rusia și Arabia Saudita sunt liderii OPEC și au stabilit un plan prin care sa…

Producția de gaze a Gazprom s-a prabușit pana la cel mai scazut nivel de la inființarea companiei

17:51, 10.06.2024 - Gigantul energetic rusesc Gazprom Group a taiat anul trecut producția sa de gaze naturale cu 13%, aceasta ajungand in 2023 la un minim istoric de 359 de miliarde de metri cubi, a aratat compania in raportul sau pe anul precedent, publicat luni și citat de Reuters.

Macron, von der Leyen, Meloni: Cine sunt marii pierzatori și marii caștigatori ai alegerilor din UE

13:20, 10.06.2024 - Extrema dreapta a crescut in urma alegerilor europarlamentare de duminica, la fel și popularii europeni, in vreme ce Verzii și liberalii au scazut. Dar cateva personaje politice s-au remarcat in mod deosebit, scrie hotnews.ro .

Rezultate europarlamentare 2024. Marii caștigatori și marii invinși

11:45, 10.06.2024 - Rezultatele alegerilor euroarlamentare din 2024 arata ca in timp ce dreapta a caștigat in forța, verzii și liberalii au avut o noapte grea. Președintele francez Emmanuel Macron a luat o asemenea bataie incat a dizolvat imediat parlamentul național și a convocat noi alegeri.

Cillian Murphy in rolul principal din filmul „Peaky Blinders”, care va fi produs de Netflix

19:05, 06.06.2024 - Un film „Peaky Blinders” va fi produs de Netlix, iar actorul Cillian Murphy, castigator al premiului Oscar, va relua rolul gangsterului Tommy Shelby, pe care l-a interpretat in serialul TV omonim, informeaza BBC.

Boeing anticipeaza un flux de numerar liber negativ in 2024, deoarece livrarile raman lente

08:56, 24.05.2024 - Directorul financiar Brian West a declarat la Wolfe Research Global Transportation and Industrials Conference ca se asteapta ca fluxul de numerar liber al Boeing pe intregul an sa fie negativ, in comparatie cu perspectivele din martie, privind generarea de numerar pozitiv, in miliardele, de o singura…


Ce parere ai despre aceasta stire?