Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fileață, bărbatul care a molestat o bătrână în timpul vizitei Elenei Udrea la Nana a fost arestat

Publicat:

Ștefan Fileața, barbatul care a perturbat liniștea publica și a savarșit infracțiuni de violența asupra unei batrane din comuna Nana din Calarasi, in timpul unei vizite a , a fost retinut de procurori si va fi prezentat instantei, cu propunerea de arestare...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Cadoul luxos facut de Vladimir Putin prietenului Kim Jong Un, in timpul vizitei la Phenian

13:50, 19.06.2024 - Liderul de la Kremlin nu a mers la Phenian doar cu un parteneriat strategic pe care l-a semnat alaturi de omologul sau, ci și cu o limuzina luxoasa pe care i-a daruit-o acestuia, scrie Reuters, citat de hotnews.ro .

Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a cantat la chitara intr-un bar, in timpul vizitei la Kiev

21:35, 15.05.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a cantat o interpretare a piesei „Rockin’ in the Free World” a lui Neil Young, alaturi de o trupa locala, intr-un bar numit Diktat, in timpul calatoriei sale surpriza la Kiev. Melodia cantata la chitara de Anthony Blinken a fost lansata de Neil Young in 1989,…

De ce au murit fetița de patru și bunica ei din Calarași, de fapt. Ce au descoperit inspectorii DSV in timpul anchetei

15:56, 01.05.2024 - O bunica și nepoțica ei de doar patru au murit an urma cu o zi, in Calarași. Cele doua se aflau in doua spitale diferite, astfel ca dupa deces, au urmat o mulțime de cercetari la fața locului. Inspectorii DSV au finalizat ancheta și au venit cu primele concluzii in ceea ce privește cauza morții.

Cinci obiective majore in timpul vizitei lui Antony Blinken in China

15:50, 23.04.2024 - China se va concentra pe cinci obiective majore in timpul vizitei secretarului de stat american Antony Blinken la Beijing, transmite Ministerul chinez al Afacerilor de Externe.  Cele cinci obiective sunt stabilirea unei ințelegeri reciproce corecte, consolidarea dialogului, gestionarea eficienta a diferențelor,…

Ciocniri intre politie si protestatari prorusi in timpul vizitei Maiei Sandu in Gagauzia

14:01, 10.04.2024 - Vizita presedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, in regiunea autonoma Gagauzia din cadrul Republicii Moldova, a fost marcata miercuri de ciocniri intre politie si protestatari prorusi, informeaza EFE.

Tanar arestat dupa ce a agresat un polițist aflat in timpul serviciului

23:40, 08.04.2024 - Un tanar de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce in noaptea de sambata spre duminica a agresat un polițist aflat in timpul serviciului in zona unui local din orașul Ineu, județul Arad.

Ineu: Polițist aflat in timpul serviciului, agresat fizic. Agresorul a fost arestat preventiv

15:15, 08.04.2024 - Un polițist din cadrul Poliției Ineu a fost agresat fizic in noaptea de 6 spre 7 martie, in timp ce intervenea la o solicitare, totul... The post Ineu: Polițist aflat in timpul serviciului, agresat fizic. Agresorul a fost arestat preventiv appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?