Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiica Iuliei Albu își sărbătorește ziua de naștere. Câți ani a împlinit Mikaela: „Haideți să îi spunem...” / FOTO

Publicat:

Motiv de bucurie in familia Iuliei Albu. Fiica vedetei iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Cați ani a implinit Mikaela. Cunoscuta stilista a postat mai multe imagini emoționante pe rețelele de socializare, dar și un mesaj pentru fata ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a fost sarbatorit fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian de ziua lui de naștere. Sasha a implinit un an / FOTO

17:20, 15.06.2024 - Cum a fost sarbatorit Sasha-Ioan, fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian, cu ocazia zilei de naștere. Motiv de bucurie pentru celebra artista și partenerul ei de viața. Micuțul a implinit un an.

Adriana Simionescu și-a sarbatorit fiica. Noa Zenayda a implinit un anișor. Cum a aratat petrecerea de ziua de naștere a micuței / FOTO

08:26, 11.06.2024 - Adriana Simionescu și-a sarbatorit fiica. Noa Zenayda a implinit un anișor. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, fiica cantarețului de manele i-a organizat micuței o petrecere spectaculosa. Iata cum a aratat evenimentul!

Loredana Groza iși sarbatorește ziua de naștere! Artista a implinit 54 de ani: „Atat de binecuvantata...” / FOTO

15:50, 10.06.2024 - Este o zi extrem de speciala pentru Loredana Groza și asta pentru ca vedeta iși sarbatorește ziua de naștere! Artista a implinit frumoasa varsta de 54 de ani. Iata ce mesaj a transmis cantareața prin intermediul rețelelor de socializare!

Soția lui Florin Salam iși sarbatorește ziua de naștere. Cum a fost surprinsa Roxana Dobre de mama ei. Partenera manelistului a implinit 36 de ani: „Va iubesc” / FOTO

21:05, 03.06.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Florin Salam. Soția lui iși sarbatorește ziua de naștere, caci a implinit 36 de ani. Oamenii dragi nu au uitat de acest moment important și au surprins-o inca de la miezul nopții. Imagini emoționante alaturi de mama ei.

Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Jessica Maria a implinit un an: ”Fiecare moment petrecut...”

11:41, 28.05.2024 - Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Fosta ispita de la Insula Iubirii a scris un mesaj emoționant in ziua in care fiica ei implinește un an! Bruneta i-a pregatit fetiței sale, Jessica Maria, o surpriza impresionanta!

Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit 22 de ani / FOTO

13:40, 10.05.2024 - Este zi de sarbatoare in showbiz-ul romanesc și asta pentru ca Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit frumoasa varsta de 22 de ani. Iata cum petrece artista aceasta zi speciala, dar și ce fotografii a publicat pe rețelele de socializare!

Antonia iși sarbatorește ziua de naștere. Artista a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Ce urare i-a facut Alex Velea / FOTO

11:05, 12.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Alex Velea și asta pentru ca partenera lui de viața iși sarbatorește ziua de naștere. Antonia a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Iata ce urare speciala i-a facut iubitul ei!

Larisa Popova, una dintre cele mai valoroase sportive din Moldova, iși sarbatorește ziua de naștere

20:15, 09.04.2024 - Una dintre cele mai valoroase sportive ale Moldovei, Larisa Popova, iși sarbatorește astazi ziua de naștere, noteaza Noi.md. In 1980, avea sa devina prima femeie din tara noastra medaliata cu aur la Jocurile Olimpice, informeaza Comitetul Național Olimpic și Sportiv (CNOS). Nascuta pe 9 aprilie 1957…


Ce parere ai despre aceasta stire?