Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FIFA nu va acorda compensații financiare cluburilor europene pentru derularea CM 2022 în timpul iernii

Publicat:

Cluburile europene nu vor primi "compensații financiare" pentru desfașurarea 2022 din Qatar in timpul iernii, afirmat secretarul general al Federației internaționale de fotbal (FIFA), , citat de AFP.

Foto: (c) / XINHUA ARHIVA

"Nu vor exista compensații financiare, au la dispoziție șapte ani pentru a se organiza", a declarat numarul doi în ierarhia FIFA, cu ocazia unei conferințe de presa care a avut loc miercuri la Doha.

Valcke a ținut sa raspunda, astfel, criticilor exprimate în…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carlo Ancelotti anunța ca Real Madrid nu va participa la o competiție FIFA importanta

14:30, 10.06.2024 - Real Madrid nu va participa la viitoarea ediție a Cupei Mondiale a Cluburilor, a anunțat Carlo Ancelotti. Antrenorul italian a afirmat ca echipa sa, campioana a Spaniei și a Europei, nu va fi singura care va refuza participarea la aceasta competiție, informeaza EFE.

FIFA anunța perioada organizarii ediției inaugurale a Cupei Mondiale a Cluburilor feminine

14:06, 15.05.2024 - Prima ediție a Cupei Mondiale a Cluburilor la fotbal feminin a fost propusa pentru a incepe in perioada ianuarie-februarie 2026. Turneul cu 16 echipe va avea loc o data la patru ani, a anunțat miercuri FIFA, organismul care guverneaza fotbalul mondial.

FIFA anunta o noua competitie: Cupa Mondiala a Cluburilor la fotbal feminin, incepand din 2026

12:00, 15.05.2024 - Prima editie a Cupei Mondiale a Cluburilor la fotbal feminin va avea loc in ianuarie si februarie 2026, cu 16 echipe participante, a anuntat, miercuri, FIFA, potrivit Reuters."Turneul va avea loc din patru in patru ani", a precizat vineri Consiliul FIFA.

FCU Craiova, dependenta de drepturile TV! Cat la suta din venituri inseamna pentru restul cluburilor

19:40, 04.05.2024 - Drepturile TV continua sa fie o sursa de venituri extrem de importanta pentru cluburile din Superliga. Banii obținuți din partea eAD reprezinta o parte mare din bugete. Gazeta Sporturilor a studiat datele financiare depuse de cluburile din Superliga la Ministerul Finanțelor, pentru anul 2023. In prezent,…

Superliga pe minus: gauri financiare pentru aproape toate cluburile! Doar 5 echipe au avut profit in 2023

11:05, 03.05.2024 - Cluburile din Superliga și-au publicat situația financiara. Din detaliile rapoartelor economice reiese ca doar 5 echipe nu au terminat anul 2023 cu datorii: Farul, Sepsi, U Cluj, Oțelul și Dinamo. Situația financiara din Superliga e una complicata. Cele mai multe dintre cluburi, 11, au inregistrat pierderi…

Bursele europene in declin, afectate de raportarile financiare ale companiilor și de decizia Rezervei Federale a SUA privind dobanzile

06:45, 03.05.2024 - Actiunile europene au inchis joi in scadere, in conditiile in care pietele globale au reactionat la o serie de rezultate financiare raportate de companii si la cea mai recenta decizie de politica monetara a Rezervei Federale din SUA, transmite CNBC, citat de news.ro.

O furtuna violenta a lovit statele din Golful Persic in timpul vizitei premierului Ciolacu in Qatar și EAU VIDEO

10:05, 17.04.2024 - Ploile torențiale s-au abatut asupra unor state din Golful Persic, provocand inundații fulgeratoare in intreaga regiune, marți, cand a inceput vizita a premierul Marcel Ciolacu in Qatar și Emiratele Arabe. și ducand la devierea zborurilor catre cel mai aglomerat aeroport internațional din lume.

Furtuna și inundații de proporții in Dubai și Qatar, chiar in timpul vizitei premierului Ciolacu – VIDEO

09:35, 17.04.2024 - Natura s-a dezlanțuit, iar imaginile surprinse in Dubai, dar și in Qatar arata urmarile furtunii și inundațiilor. De marți, premierul Ciolacu se afla intr-o vizita de lucru de doua zile in Qatar. In Dubai, a plouat in 12 ore cat intr-un an. Pista aeroportului s-a transformat intr-un lac. In Oman, 18…


Ce parere ai despre aceasta stire?