Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fetiţă de 2 ani, transportată de urgență la spital după ce a înghiţit din greşeală o capsulă de detergent lichid

Publicat:

“O fetita in varsta de 2 ani, din localitatea Tudora, a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a inghitit, accidental, o capsula de detergent lichid. S-a intamplat in seara trecuta. Mama micutei a sunat dupa ajutor la 112. La caz a ajuns echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, care a constatat ca fetita era constienta si a transportat-o la spital pentru ingrijiri medicale de specialitate”, a transmis Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) BotosaniPompierii recomanda parintilor sa pastreze substantele toxice, de genul agentii de inalbire, detergentii de rufe sau vase, produsele…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Fetita de 6 ani, salvata dupa ce a cazut intr-o fantana adanca de 16 metri

19:20, 24.06.2024 - O fetita in varsta de 6 ani, din localitatea Oniceni, a fost salvata de localnici dupa ce, luni, a cazut intr-o fantana adanca de 16 metri, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt.

Botosani: O fetita de 4 ani a ajuns la spital dupa ce a inghitit o moneda

07:10, 18.06.2024 - O fetita, in varsta de patru ani, din localitatea Corni, a ajuns la spital dupa ce a inghitit accidental o moneda. Cea care a cerut ajutorul medicilor a fost mama minorei, a informat ISU Botosani. La caz s-a deplasat echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, care a preluat fetita din autoturismul…

Angajat la un centru de fier vechi, descoperire neașteptata: a sunat imediat la 112 (FOTO)

18:06, 22.05.2024 - Angajat la un centru de fier vechi, descoperire neașteptata: a sunat imediat la 112Un proiectil perforant a fost descoperit, luni, la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Botosani, informeaza Inspectoratul judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Incendiu de vegetatie extins pe 15 hectare

10:36, 19.05.2024 - Aproximativ 15 de hectare de stuf, vegetatie uscata, deseuri menajere si vegetale au ars, in noaptea de sambata spre duminica, in localitatea Tataraseni din comuna Havarna, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani.

Pompierii din Cluj pregatiți pentru intervenții de urgența in timpul Sarbatorilor Pascale. Masuri de siguranța și recomandari pentru cetațeni

18:25, 04.05.2024 - Cu ocazia sarbatorilor Pascale, Inspectoratul pentru Situații de Urgența din Cluj anunța mobilizarea resurselor pentru a asigura securitatea comunitații in timpul acestei perioade sensibile. 

Incendiu puternic in Sectorul 1 al Capitalei: Pompierii intervin cu 16 autospeciale FOTO-VIDEO

20:40, 07.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la un spațiu de depozitare, situat pe strada Jimbolia din Sectorul 1 al Bucureștiului. Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) București-Ilfov, flacarile se manifesta violent, generand degajari masive de fum.


Ce parere ai despre aceasta stire?