Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Feroviarii, favoriţi la titlu

Publicat:

a declarat la reunirea lotului ca CFR Cluj se va bate la titlu in sezonul urmator cu ceilalti "feroviari" din Liga I, Rapid, portughezul fiind impresionat atat de transferurile facute de giulesteni, cat si de tehnicianul .Cu ce stare de spirit incep feroviarii clujeni noul sezon, puteti afla din materialul alaturat!

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

De la retrogradare la titlu! Dan Șucu a pornit asaltul pentru Dennis Politic » Cu ce salariu il momește in Giulești

13:50, 28.05.2024 - Dennis Politic (24 de ani), extrema stanga de la Dinamo, e dorit de Rapid și U Cluj. El poate pleca din „Ștefan cel Mare” in perioada de mercato din vara. Politic a fost decisiv pentru Dinamo in barajul de menținere/promovare cu Csikszereda. A marcat ambele goluri ale „cainilor” din dubla manșa cu echipa…

Razvan Lucescu și povestea celui de-al doilea titlu cucerit cu PAOK: „Suporterii erau foarte critici la inceput. Cand caștigi, devii Dumnezeu”

13:20, 20.05.2024 - Razvan Lucescu a caștigat al doilea sau titlu de campion al Greciei cu PAOK Salonic, iar antrenorul in varsta de 55 de ani a povestit cat de intensa a fost aventura echipei sale din acest sezon.

Super League: Aris vs PAOK - Razvan Lucescu, la o victorie de titlu

10:11, 19.05.2024 - Aris - PAOK, meci contand pentru etapa a 10-a a play-off-ului (ultima) din campionatul Greciei, este programat, duminica, 19 mai, de la ora 20:00, pe Stadio Harilaou „Kleanthis Vikelidis” din Salonic, si va fi transmis in direct de platforma de streaming AntenaPLAY.

Aris - PAOK, meciul de titlu al lui Razvan Lucescu in Grecia, live in AntenaPLAY (duminica, 20:00)

17:45, 16.05.2024 - Aris - PAOK, meciul de titlu al lui Razvan Lucescu in Grecia, va fi live in AntenaPLAY. Partida din ultima etapa din Superliga greaca se va disputa duminica, de la ora 20:00, si va stabili campioana.

Comparație onoranta pentru Razvan Lucescu dupa ce a ajuns la 90 de minute de al doilea titlu cu PAOK. „Neplacut de mulți, dar valoros!”

11:36, 16.05.2024 - Razvan Lucescu (55 de ani), antrenorul lui PAOK, a fost numit de presa elena „Mourinho al saracului”. „PAOK e echipa cu cea mai mare realizare a sezonului și asta i se datoreaza intr-o mare parte romanului. A reușit ceea ce parea imposibil. Trei victorii la rand, cu AEK, Olympiakos și Panathinaikos!”,…

Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Razvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv in AntenaPLAY

15:40, 10.05.2024 - Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Razvan Lucescu. Willy Delajod se va afla la centru in partida dintre PAOK si Olympiacos, meci care se vede exclusiv in AntenaPLAY, pe 12 mai, de la ora 20:00.

PAOK Salonic a invins liderul AEK Atena si a redeschis lupta pentru titlu in Grecia

12:20, 29.04.2024 - PAOK Salonic, echipa antrenata de romanul Razvan Lucescu, a invins in extremis, cu 3-2, formatia AEK Atena, liderul la zi din Superliga de fotbal Greciei, si a relansat matematic lupta pentru titlu inaintea ultimelor doua etape din play-off.

Ce spune Ivaylo Petev despre lupta la titlu dupa ce a invins-o pe Rapid

23:50, 30.03.2024 - Ivaylo Petev (48 de ani) a declarat ca inca nu se gandește la titlu, dupa ce Universitatea Craiova a invins-o pe Rapid, scor 2-1, in runda a doua a play-off-ului din Superliga. Dupa aceasta victorie, CSU Craiova a devenit principala contracandidata a celor de la FCSB. Inaintea acestui meci, oltenii…


Ce parere ai despre aceasta stire?