Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeile din ţările nordice, mai implicate în cariera profesională

Publicat:

Renuntarea la serviciu dupa nasterea unui copil inseamna o 'irosire a diplomei', afirma carismatica Helle Thorning-Schmidt, aflata la conducerea guvernului danez, intr-un interviu acordat presei britanice, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeile la inceput de cariera in industria muzicala se pot inscrie de acum la ediția a 4-a Women in Music Mentorship Program

20:11, 25.06.2024 - Women in Music Mentorship Program este primul program de mentorat dedicat tuturor femeilor din industria muzicala din Romania, și in toamna are loc cea de-a 4-a ediție a sa. Inscrierile sunt deschise celor interesate pana pe 11 august 2024 pe https://www.

Reprofilarea profesionala – cum sa-ți reinventezi cariera intr-o lume in schimbare rapida

15:26, 14.06.2024 - Ești pregatit sa iți reinventezi cariera și sa faci fața schimbarilor rapide ale lumii moderne? Intr-o perioada in care tehnologia și inovația schimba continuu piața muncii, schimbarea carierei devine esențiala pentru a te menține și a avea succes pe termen lung. Descopera strategiile și resursele necesare…

SUA, cea mai mare rata de decese la naștere dintre țarile cu venituri ridicate. De ce femeile au acces limitat la moașe

12:40, 06.06.2024 - Statele Unite continua sa aiba o rata mai mare a femeilor care mor in timpul sarcinii, la naștere sau dupa naștere, in comparație cu toate celelalte națiuni cu venituri ridicate, chiar și in ciuda scaderii recente a ratei de mortalitate materna din SUA, arata un nou raport.

Romanii muncesc cele mai multe ore, dar productivitatea e cu 30% sub cea din UE. "Cand dai cu sapa nu te compari cu țarile nordice"

13:20, 02.06.2024 - Romanii sunt pe primul loc in Uniunea Europeana la numarul de ore lucrate pe luna, dar suntem printre cei mai ineficienți la locul de munca. Pe de alta parte, salariile, deși sunt printre cele mai mici din UE, au unele dintre cele mai mari taxe. Sunt concluziile unei companii de cercetare din Franța. 

Olaf Scholz și țarile nordice cer mai mult ajutor pentru Ucraina, inclusiv sisteme Patriot: „Trebuie sa facem mai mult”

08:20, 14.05.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz si omologii sai nordici, cu care s-a intalnit luni in Suedia, au cerut cresterea urgenta a ajutorului pentru Ucraina, care se confrunta cu un nou asalt rusesc in nord-est, in regiunea Harkov, relateaza Le Monde, preluata de News.ro.

Acord istoric la G7: renunțarea la carbune pana in 2035

06:35, 30.04.2024 - Miniștrii Energiei din țarile bogate ale G7 au convenit luni asupra unui acord istoric de a inchide centralele pe carbune din țarile lor pana in 2035, marcand un pas crucial in direcția tranziției catre surse de energie mai curate și sustenabile. Andrew Bowie, ministrul britanic pentru Securitate Energetica…

Cați dintre romanii cu varsta de munca nu lucreaza

08:40, 26.04.2024 - In 2023, mai bine de 195,7 milioane de persoane din UE cu varste intre 20 și 64 de ani aveau serviciu, procentul fiind de peste 75%, cel mai mare de cand se fac masuratori Eurostat, arata B1Tv. A fost al treilea an consecutiv de creștere dupa scaderea la 72% din 2020, cauzata de pandemia de coronavirus.…


Ce parere ai despre aceasta stire?