Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FEMEIE ÎNJUNGHIATĂ CU COASA LA FURIE

Publicat:

O femeie a ajuns in stare grava la spital in noaptea de joi spre vineri, dupa ce a fost injunghiata cu o coasa. Agresiunea a avut loc cu putin timp inainte de miezul noptii, chiar in curtea femeii, din localitatea Iacobeni, comuna Dangeni. Aceasta a avut un conflict cu un barbat in varsta de 21 [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halucinant! Femeie din Galați, gasita moarta, dupa ce a fost injunghiata de iubit in propria locuința! Barbatul suspectat a mai fost condamnat și pentru viol

18:10, 05.07.2024 - Tragedie ingrozitoare in Galați! O femeie a fost gasita moarta in propria ei casa, dupa ce ar fi fost injunghiata de iubitul ei. Barbatul suspectat ar fi periculos, iar in urma cu mai mult timp a fost condamnat pentru viol. Femeia, insa, a avut parte de un sfarșit tragic.

Crima la Dragotești, o femeie a fost injunghiata!

11:31, 09.05.2024 - Miercuri, 8 mai, in comuna Dragoteși a avut loc o crima. Din primele informații, o femeie de 74 de ani a fost injunghiata. Revenim cu noi informații! Articolul Crima la… Articolul Crima la Dragotești, o femeie a fost injunghiata! apare prima data in Stiri Gorj .

Femeie injunghiata de un necunoscut in Centrul Vechi din București

19:15, 24.04.2024 - O femeie a fost injunghiata de un barbat de 74 de ani, pe care nu il cunoștea, in Centrul Vechi din Bucuresti. Victima a scapat cu viața dupa ce s-a ascuns intr-un magazin. Procurorii sustin ca a fost vorba de un atac la intamplare. „In data de 23.04.2024, in jurul orei 17,16, aflandu-se pe o strada…

Atac cu cuțitul in Centrul Vechi din București: O femeie a fost injunghiata de un necunoscut

18:30, 24.04.2024 - Atac cu cuțitul in Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost injunghiata de catre un barbat de 74 de ani, pe care nu il cunoștea. Victima a scapat cu viața dupa ce s-a ascuns intr-un magazin.

O femeie, injunghiata de un barbat de 73 de ani, in Centrul Vechi din București! Cum a incercat agresorul sa se apere: „A spus ca l-au apucat...”

14:11, 24.04.2024 - O scena șocanta a tulburat liniștea Centrului Vechi din București. O femeie a cazut victima unui atac brutal, fiind injunghiata in fața unui magazin. Agresorul, un barbat in varsta de 73 de ani, a incercat sa-și justifice gestul șocant.

Raport: Doar 10 din 15 partide au o femeie in primele trei locuri pe liste la europarlamentare

11:31, 15.04.2024 - Toate listele propuse pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie respecta principiul reprezentarii ambelor sexe, dar cu toate acestea, doar 10 din 15 partide sau alianțe au inclus o femeie in primele trei locuri, conform unui raport realizat de Expert Forum.

O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Cadavrul ei a fost ascuns sub o patura / FOTO

16:11, 14.04.2024 - Caz revoltator in Galați. O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Dupa atacul sangeros din casa ei, agresoul i-a ascuns cadavrul sub o patura. Polițiștii fac cercetari la fața loculuim caci criminalul este in libertate.

O femeie din zona Valea Ierii este cautata, dupa ce a plecat de acasa și nu s-a mai intors!

10:16, 13.04.2024 - La data de 12 aprilie a.c, in jurul orei 22.40, Secția 9 Poliție Rurala Turda a fost sesizata despre faptul ca HRISTEA IOANA-NICOLETA, in varsta de 39 de ani din localitatea Plopi, comuna Valea Ierii, a plecat de la domiciliu la aceeași data, in jurul orei 18.00 inspre o zona impadurita din localitate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?