Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Federaţia din Salvador a suspendat 22 de internaţionali! Jucătorii sînt suspecţi că au trucat meciuri la naţională

Publicat:

Federatia de fotbal din Salvador (Fesfut) a suspendat provizoriu pentru o luna 22 de internationali suspectati de implicare in trucarea unor meciuri ale echipei nationale, a anuntat, joi, presedintele forului, informeaza AFP.

De asemenea, justitia a deschis o ancheta in legatura cu nereguli la mai multe meciuri.

" al federatiei a decis suspendarea provizorie din orice activitate legata de fotbal, pentru o perioada initiala de 30 de zile, a celor 22 de jucatori suspectati.

Aceasta masura este pusa in aplicare imediat si FIFA va fi notificata cat mai curand…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta pentru Romania inaintea debutului la Euro 2024: „Toți jucatorii ucraineni au valoare sa joace in La Liga”

09:50, 17.06.2024 - Dupa opt ani de pauza de la un turneu final, Romania debuteaza astazi la Campionatul European. Partida cu Ucraina va avea loc pe Allianz Arena, casa celor de la Bayern Munchen, de la ora 16:00. Un jurnalist iberic ofera un avertisment „tricolorilor”, fiind sigur ca Ucraina este a doua cea mai valoroasa…

Cum si-a mobilizat Sabau jucatorii pentru a castiga partida cu Otelul / "In prima repriza am dat senzația ca suntem in vacanța”

08:56, 20.05.2024 - Ioan Ovidiu Sabau a explicat cum a reușit sa o invinga pe Oțelul. Acesta a recunoscut ca elevii sai pareau in vacanta in prima repriza. Ce a facut antrenorul Universitatii Cluj la pauza. 

Eugen Trica, UIMITOR de relaxat inaintea partidei decisive din play-out: „Jucatorii sa trateze partida ca pe oricare alta! Nu ar fi o tragedie”

18:35, 11.05.2024 - Maine, FCU Craiova iși joaca ultima carte pentru salvarea de la retrogradare in fața celor de la Hermannstadt. Eugen Trica, antrenorul oltenilor, a prefațat intalnirea cu o lejeritate ieșita din comun, ținand cont de miza partidei. Maine, cele cinci „finale” din play-out se vor disputa la aceeași ora,…

Pregatesc petrecerea! Vești mari inaintea meciului decisiv pentru salvare » Stadion plin și om de baza recuperat

12:30, 10.05.2024 - Partida dintre Politehnica Iași și Petrolul Ploiești, din ultima etapa a play-out-ului Superligii, se va juca, dupa cum GSP a anticipat, cu casa inchisa. Ieșenii au vești importante și in ceea ce privește lotul. Meciurile decisive pentru salvarea de la retrogradare sunt programate duminica, de la ora…

Back in business. Gloria reia meciurile din Liga Florilor

00:10, 26.04.2024 - Dupa o pauza de aproape o luna, cauzata de meciurile naționalelor, fetele de la Gloria reiau intrecerea interna, prima partida fiind programata chiar in week-end, in deplasare, contra celor de la Magura Cisnadie. Delegația buzoiana urmeaza sa se deplaseze inca de vineri catre Sibiu, urmand ca partida…

Clubul Fenerbahce, sanctionat dupa ce jucatorii sai au parasit terenul in debutul Supercupei Turciei

19:45, 11.04.2024 - Clubul Fenerbahce Istanbul a fost amendat joi de Federatia turca de fotbal (TFF) dupa ce jucatorii sai au parasit duminica terenul in debutul Supercupei Turciei, a anuntat TFF, informeaza AFP.

Antrenorul Kompany (Burnley), suspendat doua meciuri pentru proteste

15:50, 11.04.2024 - Antrenorul echipei Burnley, belgianul Vincent Kompany, a primit o suspendare de doua meciuri si o amenda pentru protestele contra arbitrilor in meciul cu Chelsea (2-2), disputat luna trecuta in Premier League, a informat Federatia engleza de fotbal (FA), potrivit Agerpres.

Partidele de la Sf.Gheorghe și Arad deschid etapa a III-a din play-off-ul și play-out-ul Superligii

12:25, 05.04.2024 - Partidele de la Sf.Gheorghe și Arad deschid etapa a III-a din play-off-ul și play-out-ul Superligii de fotbal. Meciurile se desfașoara vineri, potrivit mediafaxPrima partida a zilei este UTA Arad-FC Botoșani. Aceasta va incepe la ora 17.30.Partida face parte din grupa de retrogradare.


Ce parere ai despre aceasta stire?