Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Federalizarea Ucrainei este o idee "inactuala", afirma presedintele Viktor Ianukovici

Publicat:

Presedintele Ucrainean Viktor Ianukovici a declarat vineri ca ideea federalizarii Ucrainei, discutata de mai mult timp in randul politicienilor aflati de la putere, este inactuala , potrivit agentiei UNIAN, preluata de Mediafax.

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spațiul aerian al Suediei a fost incalcat de un avion militar rusesc, afirma forțele armate

13:26, 15.06.2024 - Un avion militar rusesc a fost intampinat de avioane de vanatoare suedeze dupa ce a incalcat pentru scurt timp spațiul aerian al Suediei, vineri, la est de insula Gotland din Marea Baltica, au anunțat sambata forțele armate ale țarii nordice, potrivit Reuters. Doua avioane Gripen au fost trimise sa…

Stoltenberg afirma ca sprijinul Chinei pentru Rusia este crucial pentru cursul razboiului din Ucraina

12:30, 25.05.2024 - Sprijinul Chinei pentru Moscova este un factor crucial in razboiul Rusiei impotriva Ucrainei, a declarat secretarul general al NATO Jens Stoltenberg intr-un interviu acordat ziarului german Welt am Sonntag, relateaza sambata dpa.

'Batalia de la Rafah' este 'decisiva', afirma premierul israelian

07:06, 17.05.2024 - "Batalia de la Rafah" in sudul Fasiei Gaza este "decisiva" pentru Israel, angajat in peste sapte luni de razboi impotriva miscarii palestiniene Hamas, a declarat joi premierul israelian Benjamin Netanyahu, relateaza AFP, conform Agerpres.

Polonia doreste cele mai bune relatii cu SUA, indiferent de cine se afla la putere,afirma un ministru polonez

15:10, 05.05.2024 - Polonia doreste sa aiba "cele mai bune relatii posibile cu America, indiferent de cine se afla la putere", a declarat ministrul de externe Radoslaw Sikorski in timpul unei vizite la Washington, potrivit unui comunicat publicat duminica de agentia poloneza de presa PAP, citata de Reuters, potrivit Agerpres.

O echipa de cercetatori australieni afirma ca a descoperit „casa ancestrala” a oamenilor de acum 200.000 de ani

05:45, 29.04.2024 - Bazandu-se pe studierea ADN-ului, un genetician australian si echipa sa de cercetare au publicat un studiu extrem de controversat, in care afirma ca a descoperit leaganul primordial al omenirii.

Atacul Iranului a fost o „declarație de razboi”, afirma președintele israelian. „Noi cautam pacea” | VIDEO

21:15, 14.04.2024 - In cea mai recenta declaratie a sa, presedintele israelian Isaac Herzog a spus ca atacul Iranului cu rachete balistice, drone si rachete de croaziera este echivalent cu o „declaratie de razboi” si ca liderii mondiali nu ar trebui sa accepte o astfel de situatie.

Raoul Trifan afirma ca Alianța Dreapta Unita n-are pe lista de europarlamentare “Rareș Bogdani” și “Maria Grapini”

19:36, 08.04.2024 - Strangerea semnaturilor pentru alegerile europarlamentare a insemnat doar trecerea primului hop pentru Alianța Dreapta Unita, afirma senatorul USR de Timis, Raoul Trifan. El spune ca celor de la PSD si PNL le e teama de alianta atunci “cand compara candidații noștri cu Rareș Bogdanii și Maria Grapinii…

Un elev din doi este victima actelor de amenințare, de umilire sau de violența fizica, iar patru copii din cinci asista la situații de bullying

00:40, 29.03.2024 - Salvați Copiii Romania extinde programul anti-bullying in gradinițe și școli Un procent covarșitor de elevi – 81% – afirma ca au fost martori ai situațiilor de bullying in școala unde invața, in vreme ce mai mult de un sfert – 28% – dintre respondenți afirma ca, in unitatea de invațamant pe care o frecventeaza,…


Ce parere ai despre aceasta stire?