Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FCSB - Beer Sheva LIVE VIDEO. Alibec revine în primul "11" al roş-albaştrilor. Echipele de start

Publicat:

FCSB - LIVE VIDEO. FCSB este lider în grupa ei de , iar o victorie le aduce ros-albastrilor si calificarea matematica în primavara europeana, LIVE TEXT la Realitatea.net de la 22.05. FCSB - LIVE VIDEO

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog Romania - Bulgaria, penultimul test inainte de EURO 2024 - Avem echipele de start

21:02, 04.06.2024 - Romania infrunta la București naționala Bulgariei, in penultimul meci de pregatire inainte de Campionatul European din Germania. Partida este transmisa in direct pe Prima TV, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Olympiacos - Fiorentina, in finala UEFA Conference League / Avem echipele de start

21:30, 29.05.2024 - ​Olympiacos și Fiorentina se intalnesc la Atena in finala celei de-a treia ediții a UEFA Conference League. Partida este transmisa in direct pe Pro Arena, dar și in format LiveBlog pe HotNews.ro.

Echipele de start din finala Europa League. Atalanta - Leverkusen va avea arbitru roman

21:50, 22.05.2024 - Echipele de start pentru finala Europa League la fotbal, care le opune pe Atalanta Bergamo si Bayer Leverkusen, miercuri seara (22:00), pe Dublin Arena, meci care va fi arbitrat de romanul Istvan Kovacs:Atalanta: 1. Juan Musso - 19. Berat Djimsiti (capitan), 4. Isak Hien, 23.

Atalanta - Leverkusen, finala Europa League cu Istvan Kovacs la centru » Echipele probabile + cote

23:36, 21.05.2024 - Atalanta și Bayer Leverkusen se vor intalni astazi, de la 22:00, in finala Europa League. Meciul se va juca pe stadionul Aviva, din Dublin, și va putea fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro și pa tv pe Pro Arena. Partida va fi arbitrata de Istvan Kovacs, arbitrul numarul #1 al Romaniei. Acesta va…

LiveBlog SuperLiga: CFR Cluj vs Farul / Universitatea Craiova vs Sepsi – Echipele de start

20:35, 18.05.2024 - CFR Cluj și Universitatea Craiova se dueleaza sambata de la distanța pentru ocuparea poziției secunde a clasamentului, in ultima etapa din play-off-ul SuperLigii. Meciurile sunt transmise LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog Corvinul Hunedoara - Oțelul Galați, in finala Cupei Romaniei - Echipele de start

20:01, 15.05.2024 - ​Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați se intalnesc pe stadionul Municipal din Sibiu in ultimul act al Cupei Romaniei. Echipa care va triumfa va obține calificarea in preliminariile Europa League. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Manchester City - Real Madrid și Bayern Munchen - Arsenal, in sferturile Champions League / Avem echipele de start

21:25, 17.04.2024 - ​Miercuri aflam celelalte doua formații calificate in semifinalele Champions League. Manchester City primește vizita Realului (3-3 in tur), in timp ce Bayern joaca impotriva lui Arsenal (2-2 in tur), la Munchen. Duelurile sunt transmise pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Orange Sport, Prima Sport 1 și Prima…

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs Sepsi – Giuleștenii cauta prima victorie / Echipele de start

19:51, 15.04.2024 - Ajunsa pe locul al cincilea al clasamentului din play-off-ul SuperLigii, Rapid cauta prima victorie dupa trei partide in confruntarea cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este transmis LiveBlog pe HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?