Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FC Chelsea are antrenor. "Aristocraţii" au semnat un pre-contract cu italianul Antonio Conte

Publicat:

și-a gasit finalmente antrenor! Presa din Italia si Marea Britanie scrie ca ”aristocratii” au semnat un pre-contract cu italianul .

Tehnicianul va prelua echipa din vara, imediat dupa sfarsitul Campionatul European de fotbal, iar asta deoarece in prezent el antreneaza nationala Italiei.

Pana la finalul sezonului in Anglia, Chelsea va fi pregatita de olandezul , care l-a inlocuit pe banca tehnica pe .

Pe langa Conte, au mai figurat pe lista candidatilor la postul de tehnician al londonezilor argentinianul

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Antrenorul Daniele De Rossi si-a prelungit contractul cu AS Roma pana in 2027

10:50, 26.06.2024 - Fostul international italian Daniele De Rossi, care l-a inlocuit in ianuarie pe portughezul Jose Mourinho la carma echipei AS Roma, si-a prelungit contractul pana in 2027, a anuntat, marti, clubul de fotbal din capitala Italiei, citat de AFP.

SERIE A. „Batrana Doamna” și-a gasit antrenor. Thiago Motta a preluat-o pe Juventus

20:20, 13.06.2024 - Dupa ce luna trecuta l-a demis pe Massimiliano Allegri din cauza rezultatelor slabe, Juventus Torino și-a gasit antrenor. „Batrana Doamna” va fi pregatita in urmatoarele trei sezoane de italo-brazilianul Thiago Motta, cel care in ediția recent incheiata de Serie A a terminat pe locul patru cu Bologna.…

Fotbal: Antonio Conte, numit in functia de antrenor al echipei SSC Napoli

14:36, 05.06.2024 - Echipa de fotbal SSC Napoli, campioana Italiei in 2023, care tocmai a incheiat un sezon sub asteptari, l-a numit in functia de antrenor pe fostul selectioner italian Antonio Conte, a anuntat miercuri presedintele si proprietarul clubului din Serie A, Aurelio De Laurentiis, pe contul sau de pe reteaua…

Juventus Torino l-a demis pe antrenorul Massimiliano Allegri (oficial)

20:10, 17.05.2024 - Clubul de fotbal Juventus Torino a anuntat vineri ca l-a demis pe antrenorul Massimiliano Allegri, la doua zile dupa ce echipa a castigat pentru a 15-a oara in istoria sa Cupa Italiei, invingand-o in finala pe Atalanta Bergamo (1-0), informeaza AFP, potrivit AgerpresAllegri era sub

Antrenorul Massimiliano Allegri (Juventus), suspendat dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei

22:25, 16.05.2024 - Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus Torino, a fost suspendat doua meciuri de Federatia italiana de fotbal (FIGC) dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei, castigata miercuri de echipa sa pe Stadionul Olimpic din Roma, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Juventus va ramane fara antrenor - Varianta aleasa de torinezi

17:20, 16.05.2024 - Juventus Torino a caștigat pentru a 15-a oara in istorie Cupa Italiei, insa trofeul nu schimba cu nimic situația de la clubul italian. Massimiliano Allegri nu va continua la „Batrana Doamna”, iar oficialii echipei negociaza deja cu inlocuitorul acestuia.

Juventus s-a impus in fața Atalantei și a caștigat pentru a 15-a oara Cupa Italiei

10:51, 16.05.2024 - Juventus Torino a invins-o pe Atalanta in finala Cupei Italiei și a caștigat trofeul pentru a 15-a oara in istorie. Juve este echipa cu cele mai multe astfel de de trofee. La randul sau, Massimiliano Allegri a devenit primul antrenor care a caștigat Cupa Italiei de cinci ori.

Razvan Marin a fost integralist la infrangerea lui Empoli: Juventus Torino a facut remiza alba cu rivala locala, la fel ca Bologna cu Monza

12:40, 14.04.2024 - Juventus Torino a incheiat la egalitate, 0-0, meciul de sambata de pe terenul rivalei locale Torino FC, cu acelasi scor incheindu-se partida Bologna - Monza, din etapa a 32-a a campionatului de fotbal al Italiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?