Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FC Bihor a amanat meciul cu Gaz Metan Severin

Publicat:

Meciul dintre și FC nu se mai disputa sambata 3 septembrie, de la ora 21, cum a fost programat inițial. Intrucat doi jucatori importanți, mijlocașul și atacantul Adrian Markuș, au fost convocați la lotul național de tineret, oficialii FC Bihor au putut cere amanarea partidei.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul e neașteptat! Meciul dintre Mike Tyson și Jake Paul s-a amanat

09:15, 01.06.2024 - Meciul de box programat pentru 20 iulie intre fostul campion mondial de box Mike Tyson (57 de ani) si influencerul american Jake Paul a fost amanat pentru o data ulterioara, a anuntat, vineri, platforma Netflix, care difuzeaza meciul.

Liga 3 | Alex Armașelu, inainte de meciul ACSO Filiași – CSM Deva

16:45, 17.05.2024 - ACSO Filiași o va intalni sambata, de la ora 18.00, pe teren propriu, pe CSM Deva, in ultima etapa din play-off-ul Ligii 3 – seria 7. Cu prezența la barajul de promovare asigurata, doljenii abordeaza acest joc mult mai relaxați. Mijlocașul Alex Armașelu a admis ca echipa sa nu vrea sa-și dezamageasca…

Liga 3 | David Staiculescu: „Suntem gata sa-i incurcam“

15:55, 15.05.2024 - ACSO Filiasi se afla in fata ultimul meci din play-off-ul Ligii 3 – seria 7, urmand sa o intalnesca pe CSM Deva. Jocul este programat sambata, de la ora 18.00, pe stadionul „Orasenesc“ din Filiasi si nu mai prezinta niciun stres pentru baietii lui Victor Naicu, intrucat s-au calificat deja la primul…

Meciul dintre Atalanta Bergamo si Fiorentina, amanat in luna martie, va avea loc pe 2 iunie, dupa ultima etapa a sezonului

10:45, 11.05.2024 - Meciul din etapa a 29-a a campionatului italian dintre Atalanta Bergamo si Fiorentina, amanat in luna martie, va avea loc pe 2 iunie, dupa ultima etapa a sezonului, a anuntat vineri Serie A, conform news.ro.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

A fost amanat meciul Al Ain - Al Hilal din semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Cand se joaca partida

15:01, 16.04.2024 - Meciul dintre formațiile Al Ain și Al Hilal, din semifinalele Ligii Campionilor Asiei, a fost amanat pentru ziua de miercuri, 17 aprilie 2024. Momentan nu se cunoaște ora la care a fost reprogramata intalnirea celor doua echipe de fotbal.

O vulpe a intrat pe stadionul din Giulesti, dupa meciul Rapid-CFR Cluj. Imaginile au devenit virale

09:50, 09.04.2024 - La finalul partidei Rapid- CFR Cluj, suporterii asistat șocați la momentul in care o vulpe a inceput sa alerge pe stadionul Giulesti. Imaginile au devenit virale, spre amuzamentul internautilor.

Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amanat. Un barbat a murit injunghiat langa stadion

18:05, 07.04.2024 - Meciul de duminica, din Premier League, intre Tottenham Hotspur și oaspeții de la Nottingham Forest va avea loc, dupa ce un barbat a fost injunghiat mortal in apropierea stadionului, a anunțat clubul din nordul Londrei.


Ce parere ai despre aceasta stire?