Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fața blues a rockerului: Adi Bărar și povestea unui album neobișnuit

Publicat:

Dincolo de activitatea sa din trupa Cargo, binecunoscutul chitarist a reusit sa se impuna in atentia melomanilor din intreaga tara si datorita „mai noului sau proiect“ in care artistul exploreaza magia muzicii blues. Muzicianul care a implinit in cursul lunii ianuarie a acestui an, 57 de ani si care este considerat o figura […] Articolul Fața blues a rockerului: și povestea unui album neobișnuit a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roger Waters lucreaza la un nou album si respinge o posibila reuniune a formatiei Pink Floyd

20:40, 03.07.2024 - Muzicianul britanic a respins ideea unei posibile reuniuni a formatiei rock Pink Floyd, declarand ca este „ocupat cu alte lucruri”, inclusiv cu munca la un nou album si cu scrierea unei carti de memorii, transmite miercuri Reuters.

Coldplay va lansa un nou album la toamna. Fiecare disc vinil va fi fabricat din sticle de plastic

22:20, 17.06.2024 - Trupa Coldplay a anuntat ca intentioneaza sa realizeze cel mai prietenos album in raport cu mediul inconjurator din discografia sa. Cel de-al 10-lea material de studio al formatiei britanice, anuntat luni, se va intitula „Moon Music" si va fi lansat in luna octombrie, informeaza BBC.

Pantaloni parachute casual sau cargo? Ce porți pentru o zi relaxanta?

14:06, 20.05.2024 - ADVERTORIAL. Ce porți atunci cand iți dorești o ținuta confortabila și stylish? Pantaloni parachute casual sau cargo? De ce sa nu alegi ambele modele? Ambele tipuri de pantaloni ofera confort și libertate de mișcare, dar au caracteristici și stiluri distincte. Ce ii face atat de speciali? Faptul ca…

Un val de aer polar a lovit Romania. Temperaturi neobișnuit de scazute și precipitații abundente. La munte a nins.

17:50, 13.05.2024 - Un val de aer polar a lovit Romania, aducand temperaturi neobișnuit de scazute și precipitații abundente. In dimineața aceasta, termometrele au scazut pana la -1 grad Celsius, iar la munte a nins abundent, creand un strat consistent de zapada.

Trupa Roxette revine pe scena cu o noua solista, la cinci ani de la moartea Mariei Fredriksson

12:25, 04.05.2024 - Muzicianul suedez Per Gessle a anuntat revenirea in activitate a trupei Roxette cu o noua solista, Lena Philipsson, la cinci ani de la moartea vocalistei emblematice a formatiei, Marie Fredriksson, informeaza EFE citata de Agerpres.

K-lu pregatește un nou album: „Ca DJ e indiferent ca pui muzica cu aspiratorul sau cu consola, trebuie sa transmiți ceva, sa ai o poveste”

12:30, 24.04.2024 - Muzicianul timișorean K-lu a lansat recent un nou videoclip numit „Ciocolata” și pregatește cel de-al treilea disc. Pe numele sau adevarat Alin Constantin, artistul nascut in 1976 a facut parte dintr-o trupa de muzica din orașul sau natal Hunedoara, care s-a numit Za Ics, unde la vremea respectiva era…

Naționala Feminina de Fotbal continua campania impotriva stereotipurilor: Modele de Femeie – Album de familie

11:10, 15.04.2024 - Deși Naționala Feminina de Fotbal implinește anul acesta 34 de ani de la inființare și sunt peste 100.000 de fete si femei inrolate in cluburi mixte și feminine din toata țara, fața de aproximativ 330 de participante de la inceputul anilor ’90, jucatoarele noastre inca se lovesc de stereotipuri.

„Nu am mai vazut niciodata asa ceva”. Cercetatorii au descoperit ca o stea de langa Sistemul Solar are un comportament neobișnuit

21:06, 14.04.2024 - Oamenii de stiinta din Australia au detectat un comportament fara precedent al unei stele aflate relativ in apropierea Sistemului Solar si care era pana de curand inactiva, informeaza Xinhua, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?