Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fasole bătută în trei culori. Reţeta prin care poţi să transformi o mâncare de post într-una care să arate ca o delicatesă

Publicat:

Fasolea este bogata in antioxidanti si contine cantitati importante de molibden implicat in procesul de detoxifiere dar este o sursa importanta de fibre si proteine si are un indice glicemic scazut.  , bucatar cunoscut in partile Banatului are o reteta de fasole batuta , in trei culori, pe care ne-a impartasit-o.

Fierbe un kilogram de fasole dupa ce a stat la inmuiat peste noapte, numai in apa cu sare si altceva nimic. Apoi stoarce fasolea si imparte-o in trei cantitati egale pe care sa le dai prin blender la rand si una dupa alta, dupa cum urmeaza:

1. Fasole,sare,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce sa amesteci fasolea batuta pentru un plus de savoare. Nu ai cum sa dai greș cu rețeta asta

22:00, 09.05.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate tradiționale romanești. Se pregatește destul de rapid și nu aveți nevoie de multe ingrediente. Insa, pentru a avea un plus de savoare, trebuie sa știți cu ce sa amestecați fasolea batuta. Ingredientele pe care le folosesc gospodinele din Moldova!…

Cea mai simpla reteta de drob de miel. Reteta pas cu pas

09:35, 02.05.2024 - Iata o reteta simpla si delicioasa pentru drob de miel, perfecta pentru sarbatorile de Paste sau alte ocazii festive. Drob de miel este un preparat traditional romanesc, bogat in arome si texturi, care imbina ficatul si carnea de miel intr o combinatie savuroasa. Este usor de preparat si va impresiona…

Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras. Un preparat simplu pentru weekend și perioada postului

09:20, 19.04.2024 - Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este o mancare simpla și delicioasa pentru weekend și mai ales pentru perioada de post a Paștelui. Cu siguranța aceasta delicatesa va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata care sunt pașii…

Drobul, o delicatesa nelipsita de pe masa de Paște. Ce sa pui in compoziție, ca sa nu se sfarame: secretul gospodinelor desavarșite

08:36, 19.04.2024 - Ce sa pui in drob ca sa nu se mai sfarame! Ingrediente: maruntaie de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), 1 prapur de miel, ½ kg ficat de pui, ½ kg carne macra de pui sau de vita, 3 legaturi ceapa verde, 3 legaturi marar, 3 legaturi patrunjel, 4-5 oua , 2 legaturi usturoi, 2-3 oua fierte tari, 1…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Aurul negru: Super-ceaiul anti-inflamator, anti-viral și anti-bacterian care conține cantitați impresionante de antioxidanți

08:25, 06.04.2024 - Ceaiul de aronia are beneficii surprinzatoare pentru sanatate. Cunoscuta și sub numele de capșuna neagra, aceasta este bogata in antioxidanți și substanțe nutritive esențiale. Puțini sunt cei care sunt conștienți de potențialul sau de a imbunatați sanatat

Rețeta de mancare de fasole verde cu ciuperci. Un preparat delicios de post

15:36, 02.04.2024 - Fasolea poate fi gatita in multe feluri și cu multe combinații de arome. Una dintre cele care te vor cuceri este cu ciuperci, in care daca bagi condimentele potrivite, va avea un gust fabulos. Este un preparat de post, pe care il gatești in doar cateva minute.

Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post

09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente  2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare  Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…


Ce parere ai despre aceasta stire?