Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fanii „Mireasă pentru fiul meu”, în delir! O concurentă n-a văzut fustița ridicată și a lăsat totul la vedere!

Publicat:

Se apropie vara și caldura este din ce în ce mai mare, așa ca fanii &"Mireasa pentru fiul meu&" au avut parte de surprize fierbinți!

Concurentele au început sa renunțe la hainele groase și sa opteze pentru ținute sexy și vaporoase.

Este și cazul Mihaelei, care i-a lasat pe toți fara cuvinte cu o apariție extrem de chic.

                                                              Fanii au fost uimiți de întâmplare…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Mireasa, sezon 5. Alina, ipostaza induioșatoare alaturi de fiul ei. Cat de mult a crescut Heracles și cum s-a lasat pozat

13:21, 31.05.2024 - Un membru din familia Alinei a publicat o imagine induioșatoare cu tanara și baiețelul ei pe rețelele sociale. Postarea femeii a atras rapid atenția oamenilor din mediul online. Iata cat de mult a crescut Heracles, fiul celor doi concurenți Mireasa, sezonul 5.

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Aquila Part Prod Com vrea sa preia Parmafood Group Distribution SRL si Parmafood Trading SRL

17:56, 13.05.2024 - ”Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Aquila Part Prod Com SA intentioneaza sa preia Parmafood Group Distribution SRL si Parmafood Trading SRL”, a anuntat autoritatea de concurenta. Aquila Part Prod Com SA face parte din grupul Aquila, care detine un portofoliu variat de articole de…

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, Cristina și Elena, la un pas de eliminare, dupa ce au incalcat regulamentul: ”Ne dorim sa ramanem” / VIDEO

21:15, 25.04.2024 - Antonia, Cristina și Elena au ajuns in cursa pentru eliminare! Cele trei concurente au incarcat regulamentul casei, astfel ca acum sunt nevoite sa convinga publicul sa le ajute sa ramana in continuare in emisiune. Concurentele nu vor sa plece acasa, iar vestea le-a dezamagit.


Ce parere ai despre aceasta stire?