Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Familia lui Paul Waker şi fostele iubite ale actorului se „bat“ pe averea acestuia

Publicat:

Dupa o perioada de doliu respectata de ambele tabere, se afla in prezent pe punctul de a declansa un scandal, din cauza averii lasate de actor, estimata la 45 milioane de dolari.

Actorul a devenit celebru la Hollywood interpretand unul dintre rolurile principale in franciza „Furios si Iute“. Gratie acestor filme extrem de rentabile, a strans o avere considerabila, care face astazi obiectul multor solicitari.

In afara de parintii sai, alti doi pretendenti si-au manifestat deja interesul. , care a fost iubita lui din 1998…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum iși "pedepsește" Teodora Stoica parinții, atunci cand aceștia o cearta! Fiica lui Meme Stoica a gasit soluții / VIDEO

22:46, 04.06.2024 - Fiica lui Meme Stoica ne-a marturisit cum iși "pedepsește" parinții, atunci cand aceștia ii mai atrag atenția. Ce soluție a gasit Teodora Stoica, dar și ce ii deranjeaza pe ai ei. Declarații exclusive.

O tanara mama si fiica sa au disparut din Pitesti. Sunati la 112 daca stiti ceva de ele!

10:20, 03.06.2024 - Politia argeseana a fost anuntata duminica de faptul ca Rebeca Felicia Negoița, o tanara mama in varsta de 20 de ani, a plecat de la domiciliu impreuna cu fiica sa de un an si patru luni si nu mai este de gasit! Parintii au fost cei care au anuntat disparitia deoarece tanara locuia cu ei. Tanara a mai…

Cine sunt parinții lui Sebastian Stan. Au divorțat cand avea doar doi ani și s-a mutat din Romania cu mama lui

14:10, 15.04.2024 - Sebastian Stan a devenit unul dintre cei mai bine cotați actori de la Hollywood și chiar daca face parte dintr-o lume exclusivita, nu și-a uitat originile. Iata cine sunt parinții lui și cum s-a schimbat viața actorului inca de la varsta de doi ani, cand mama și tatal lui au divorțat.

Fiica și-a alertat parinții ca locuința a luat foc

15:05, 08.04.2024 - Panica pentru o fetița de 14 ani din Stulpicani in seara zilei de duminica. Aceasta ramas singura acasa in timp ce parinții au plecat la locuința unui frate, aflata la circa 500 de metri de casa. La un moment dat, minora a ieșit din bucataria de vara unde se afla și a observat ca ies flacari din ...

Cum arata acum fiica Angelinei Jolie, Vivienne. Adolescenta e copia fidela a mamei ei

17:10, 05.04.2024 - Angelina Jolie, celebra actrița de la Hollywood in varsta de 48 ani, se mandrește cu copiii ei. In urma cu puțin timp, actrița a fost surprinsa de paparazzi alaturi de fiica ei, Vivienne.

Heath Ledger ar fi implinit 45 de ani. Cum arata in prezent Matilda Rose, unica fiica a regretatului actor

20:20, 04.04.2024 - Heath Ledger a fost un actor de origine australiana și a jucat in numeroase pelicule dela Hollywood. In 2008 a murit in urma unei supradoze de medicamente, iar in urma sa a ramas o fiica, Matilda Rose. Tanara ii calca pe urme tatalui sau, fiind implicata in domeniul cinematografic.


Ce parere ai despre aceasta stire?