Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Familia Anghel vrea să-l facă pe Ionuț sfânt

Publicat:

Mama lui Ionuț a postat pe o rețea de socializare un mesaj care a contrariat opinia publica. declara ca ar vrea sa faca demersurile necesare pentru a-l trece pe Ionuț în rândul sfinților, datorita manierei tragice în care și-a pierdut acesta viața.

Moartea lui Ionuț Anghel a șocat întreaga țara, iar scandalul legat de eutanasierea câinilor maidanezi survenit dupa tragedie a împarțit populația în doua tabere, cei care vor uciderea câinilor și a celor care vor sa-i salveze.

La exact o luna dupa tragedie, ,…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tudor Chirila, mesaj viral pentru adolescenții romani. Cum au reacționat internauții

11:40, 21.06.2024 - Postarea controversata pe pagina de Facebook a lui Tudor Chirila. Artistul a povestit de ce nu a putut sa recomande elevilor unui liceu din Capitala sa ramana in țara. Postarea a starnit reacții puternice din partea internauților.

Razvan Marin, mesaj de ultima ora pe rețelele sociale dupa victoria Romaniei cu Ucraina

12:31, 18.06.2024 - Mijlocasul Razvan Marin a scris, marti, pe Facebook, ca victoria cu Ucraina, obtinuta de Romania la Euro-2024, va fi mereu in inima sa. El a multumit fanilor romani prezenti pe stadionul din Munchen."O victorie pe care o voi pastra pentru totdeauna in inima mea.

Hubert Thuma, liderul PNL Ilfov, mesaj dupa alegeri: ”Victoria e a noastra, a tuturor”

10:25, 12.06.2024 - Hubert Thuma, liderul PNL Ilfov, a transmis un mesaj de mulțumire și recunoștința pe pagina sa de Facebook, afirmand ca victoria obținuta in alegerile locale este rezultatul efortului colectiv al comunitații. „Victoria e a noastra, a tuturor. Pentru ca numai impreuna reușim sa schimbam cu adevarat ceva.…

Cițu, mesaj ironic pentru premier: Cu placere, Ciolacule!

16:16, 05.06.2024 - Fostul premier a scris pe pagina sa de Facebook ca Marcel Ciolacu se lauda cu proiectele incepute de guvernarile liberale din 2020-2021.„Cu placere, Ciolacule! Singurele investiții cu care te lauzi sunt cele inițiate de guvernarile de dreapta din 2020/2021.

Soacra lui Tzanca Uraganu este impietrita de durere! Ce mesaj a postat Geta, dupa moartea nepotului ei: „Drum bun...” / FOTO

14:30, 30.04.2024 - Clipe ingrozitoare in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra manelistului, Geta, este impietrita de durere de cand nepotul ei a murit. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare in amintirea lui Lucas.

O tanara in varsta de 24 de ani a sfarșit tragic, dupa ce a cazut de la etajul 15 al unui bloc. Fata a lasat un mesaj de adio: "Imi cer iertare..." / FOTO

14:06, 17.04.2024 - O tanara in varsta de 24 de ani a decis sa-și incheie socotelile cu viața, insa nu inainte de a lasa un mesaj de adio. Fata a scris cateva randuri pe pagina personala de Facebook, iar apoi ar fi decis sa se arunce in gol de la etajul 15 al unui imobil.

Primarul Rucarului, mesaj emotionant dupa decizia de a nu mai candida pentru un nou mandat

12:35, 11.04.2024 - Un mesaj emoționant a postat Ionel Dulama, primar al comunei Rucar vreme de 16 ani, pe contul de Facebook. Respectatul edil rucarean a anunțat ca nu va mai candida pentru un nou mandat, a explicat de ce și a facut public pe cine va susține, identificand in el persoana cea mai capabila și potrivita sa-i…

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.


Ce parere ai despre aceasta stire?