Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Factori mai puțin știuți care favorizează constipația

Publicat:

Daca bei puțina apa pe parcursul zilei și manânci puține fructe și legume, este posibil sa ajungi sa te confrunți cu o problema cum e constipația. Vezi ce medicamente și boli pot duce la neplaceri digestive!

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cele patru lucruri pe care le fac gastroenterologii pentru a scapa de constipație, considerata un „fapt enervant al vieții”

13:36, 10.07.2024 - Constipația este o problema comuna care tinde sa se agraveze pe masura ce imbatranim. Aproximativ 16 din 100 de adulți se confrunta cu simptome de constipație, iar 33% dintre adulții cu varsta de 60 de ani și peste se confrunta cu aceasta problema, potrivit National Institutes of Health.

Exista o gena a criminalilor. Ce factori o „activeaza” și care este specificul romanesc

01:05, 04.06.2024 - Specialiștii in psihologie criminalistica spun ca exista o adevarata „gena a crimei”. Evident este deținuta de o categorie distincta de oameni, care au o anumita configurație cromozomiala. Aceasta se poate activa in anumite condiții. Și romanii au specificul lor.

3 motive pentru care iți scrașnesc dinții noaptea

15:16, 31.05.2024 - Scrașnitul dinților, sau bruxismul, este o problema des intalnita in societatea moderna. Deși poate parea ceva banal, pe termen lung, aceasta afecțiune dentara poate cauza probleme grave pentru sanatatea dinților și starea generala de bine.Deși cauzele exacte ale acestei activitați musculare anormale…

Alimente esențiale pentru persoanele de peste 40 de ani – ce sa nu iți lipseasca din dieta

17:11, 16.05.2024 - Nutriția joaca un rol esențial in menținerea sanatații și vitalitații mai ales in cazul persoanelor de peste 40 de ani. Aceasta etapa a vieții noastre aduce cu sine o incetinire a metabolismului, ceea ce favorizeaza pierderea de masa muculara și o serie de modificari de ordin hormonal care favorizeaza…

Cercetatorii americani ingrozesc toți șoferii: Caldura favorizeaza emanarea in vehicule a unui gaz toxic

20:40, 07.05.2024 - Caldura favorizeaza emanarea in vehicule a unui gaz toxic provenit din produse menite sa incetineasca propagarea incendiilor, potrivit unui studiu american publicat marti in revista Environmental Science & Technology, relateaza AFP, conform Agerpres.

Europa a pierdut o mare batalie cu SUA: 'Devenim mai saraci' / Cinci factori cu rol decisiv

12:50, 02.05.2024 - Statele Unite, care au beneficiat de efectele celui de-Al Doilea Razboi Mondial și au preluat conducerea in materie de creștere economica și inovație tehnologica, și-au vazut ulterior conducerea erodata de țarile europene. Tendința era incontestabila și sugera o convergența economica a țarilor cele…

Cei doi factori care au facut ca Israelul sa iasa nevatamat dupa atacul de amploare al Iranului

19:20, 14.04.2024 - Teheranul a țintit Israelul cu mai multe valuri de rachete balistice și de croaziera, precum și cu drone incarcate cu explozibil, ca represalii la un atac israelian asupra consulatului iranian din Damasc, la inceputul acestei luni.

Alopecia – factori de risc, cauze și tratament. De ce chelesc barbații

09:05, 13.04.2024 - Caderea parului poarta denumirea și de alopecie. Este afecțiunea dermatologica intalnita atat la femei, cat și la barbați, se manifesta prin pierderea firelor de par in orice parte a corpului, insa are loc preponderant in zona scalpului și se mai poate numi și chelire. Citește alopecia, cauze și factori…


Ce parere ai despre aceasta stire?