Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Extrema dreaptă franceză condamnă „masacrarea civililor rusofoni” din Ucraina

Publicat:

Unul dintre liderii , partid de extrema-dreapta francez, a denuntat “masacrul civililor rusofoni in Ucraina”, in legatura cu violentele ce au facut 42 de morti vineri la Odesa, port din sudul tarii.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Le Pen susține ca extrema dreapta va caștiga majoritatea și va lua unele decizii privind apararea și forțele armate

02:30, 29.06.2024 - Marine Le Pen a declarat ca se așteapta ca partidul sau de extrema dreapta, Adunarea Naționala, sa caștige majoritatea absoluta in alegerile generale din Franța, sa formeze un guvern și sa preia cel puțin o parte din deciziile privind apararea și forțele armate – inclusiv cu privire la Ucraina.

Extrema dreapta franceza vrea sa interzica 'binaționalii' din posturile sensibile ale statului

06:46, 25.06.2024 - Partidul francez de extrema dreapta Adunarea Nationala (RN) vrea "sa impiedice" persoanele cu dubla cetatenie sa ocupe "posturi extrem de sensibile", o lista a carora sa fie definita "prin decret", a anuntat luni unul dintre deputatii sai, informeaza AFP, conform Agerpres.

Extrema dreapta franceza vrea sa interzica persoanelor cu dubla cetatenie sa ocupe „posturi extrem de sensibile”

12:20, 24.06.2024 - Partidul francez de extrema dreapta Adunarea Nationala (RN) vrea „sa impiedice” persoanele cu dubla cetatenie sa ocupe „posturi extrem de sensibile”, a anuntat luni unul dintre deputatii sai. O lista a acestor posturi urmeaza sa fie definita „prin decret”.

Rasturnare de situație: extrema dreapta franceza inarmeaza Kievul impotriva lui Putin. 'Vreau ca Ucraina sa aiba muniție' - Jordan Bardella

11:25, 20.06.2024 - Extrema dreapta franceza „intoarce armele” impotriva lui Vladimir Putin. Partidul francez de extrema-dreapta al lui Marine Le Pen, care a fost primit cu onoruri la Kremlin in perioada antebelica, este gata, ca și președintele Emmanuel Macron, sa furnizeze arme Ucrainei, informeaza noteaza Bloomberg.

Discursul lui Zelensky in Germania a fost boicotat de partidele de extrema dreapta AfD și de extrema stanga BSW

23:35, 11.06.2024 - Marti, presedintele ucrainean Volodimir Zelensky, insotit de primarul orașului Harkov, s-a aflat intr-o vizita in Germania, ocazie cu care ambii oficiali au sustinut o conferinta de presa, cu scopul de a incurajac națiunile europene sa sprijine și sa investeasca in Ucraina.

Europarlamentari de extrema dreapta fac jocurile rușilor la un post de propaganda: „Sper ca civilizația din Ucraina va pierde”

17:15, 11.04.2024 - „Daca este un razboi al civilizației, ei bine, sper ca civilizația din Ucraina va pierde”, a declarat, pentru Vocea Europei, Marcel de Graaff, un deputat olandez de extrema dreapta, dintr-un studio de televiziune aflat chiar in interiorul Parlamentului European, in octombrie anul trecut.

Extrema dreapta franceza spune ca va interzice valul islamic pe strada daca va castiga alegerile prezidentiale din 2027

23:05, 07.04.2024 - Partidul de extrema dreapta Adunarea Nationala (RN) din Franta va interzice valul islamic in spatiile publice daca va castiga alegerile prezidentiale din 2027, a declarat duminica deputatul Jean-Philippe Tanguy, membru al conducerii formatiunii si colaborator apropiat a liderei partidului, Marine Le…

Extrema dreapta franceza promite ca va interzice purtarea valului islamic pe strada daca va caștiga alegerile prezidențiale

15:45, 07.04.2024 - Extrema dreapta franceza promite din nou ca va interzice valul islamic pe strada, daca va caștiga alegerile. O promisiune facuta și de Marine Le Pen și care a costat-o scump la alegerile prezidentiale din 2022, cand a pierdut in fața lui Emmanuel Macron.


Ce parere ai despre aceasta stire?