Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exportul de cereale ucrainene prin Constanța a scăzut cu 44%

Publicat:
Exportul de cereale ucrainene prin Constanța a scăzut cu 44%

Exportul de cereale, din ianuarie pana in mai, prin portul romanesc Constanța a scazut cu 44%, pana la 3,5 milioane de tone, au declarat autoritațile portuare pentru Reuters.Motivul este ca Kievul se bazeaza din ce in ce mai mult pe propriul port din Odesa.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ieftinire semnificativa a carburanților la Petrom

13:05, 05.06.2024 - Petrom, liderul pieței carburanților a ieftinit, miercuri 05 iunie 2024, benzina și motorina cu cate 8 bani pe litru. Dupa aceste reduceri de prețuri, atat benzina standard, cat și motorina standard costa sub 7 lei pe litru la aproape toate stațiile Petrom din țara. La o stație Petrom din Constanța,…

VIDEO - Ucraina a respins un atac asupra Odesei și a atacat regiunea rusa Belgorod

09:56, 09.05.2024 - Sistemele de aparare aeriana ucrainene au distrus 17 din 20 de drone lansate de Rusia spre teritoriul Ucrainei, au comunicat joi fortele aeriene ucrainene, conform Reuters.Dronele au fost distruse deasupra regiunii Odesa din sudul Ucrainei, au transmis pe Telegram fortele aeriene.

Kievul lovește pe teritoriul rus: un atac cu drone ucrainene a provocat un incendiu la o rafinarie din Krasnodar

06:10, 09.05.2024 - Un atac cu drone lansat de Ucraina a provocat un incendiu si a avariat mai multe rezervoare de petrol la o rafinarie din regiunea rusa Krasnodar, a anuntat joi administratia de criza din regiune, potrivit Reuters, citat de news.ro.

Rusia susține ca a lovit sediul comandamentului Sud din Odesa al Armatei ucrainene

15:41, 01.05.2024 - Miercuri, Rusia a declarat ca a atacat sediul de comanda al gruparii Sud a armatei ucraineana, aflat in portul Odesa. Aceasta declarație vine dupa ce Kievul a raportat un atac cu rachete care a ucis trei persoane, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Rachete rusesti au lovit depozite de cereale din portul Pivdenni, in regiunea Odesa (video)

19:56, 20.04.2024 - Rachete rusesti au lovit vineri portul Pivdenni din regiunea Odesa din sudul Ucrainei, distrugand depozitele de cereale si produse alimentare, au declarat presedintele Volodimir Zelenski si alti oficiali, transmite Reuters, potrivit News.ro.„Au lovit portul maritim Pivdenni.

Zelenski spune ca, fara ajutorul SUA, forțele ucrainene vor trebui sa se retraga Volodimir Zelenski

13:35, 30.03.2024 - Presedintele Volodimir Zelenski a declarat, intr-un interviu publicat vineri, ca fortele ucrainene vor trebui sa se retraga „cu pasi mici” daca Kievul nu primeste ajutorul militar al SUA, blocat de disputele din Congres, informeaza Reuters. „Daca nu exista sprijinul SUA, inseamna ca nu avem aparare…

Zelenski avertizeaza ca fara ajutorul militar al SUA forțele ucrainene se vor retrage

08:46, 30.03.2024 - Presedintele Volodimir Zelenski a declarat, intr-un interviu publicat vineri, ca fortele ucrainene vor trebui sa se retraga „cu pasi mici” daca Kievul nu primeste ajutorul militar al SUA, blocat de disputele din Congres, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.

Zelenski avertizeaza Aliații ca va trebui sa ordone retrageri ale armatei ucrainene: Nu avem armament!/ Continuam atacurile in profunzime in Rusia

07:25, 30.03.2024 - Presedintele Volodimir Zelenski a declarat, intr-un interviu publicat vineri, ca fortele ucrainene vor trebui sa se retraga "cu pasi mici" daca Kievul nu primeste ajutorul militar al SUA, blocat de disputele din Congres, informeaza Reuters preluat de agerpres. "Daca nu exista sprijinul SUA, inseamna…


Ce parere ai despre aceasta stire?