Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie la o uzină chimică în Louisiana: O persoană a murit și alte zeci au fost rănite

Publicat:

O persoana a murit si alte zeci au fost ranite dupa ce o uzina chimica din Louisiana, ale Americii a explodat, informeaza NBC News.

de Sanatate al statului au declarat ca 73 de persoane sunt internate in spital in urma deflagratiei.

Cauzele exploziei nu sunt inca cunoscute, iar autoritatile au demarat o ancheta.

Conform autoritatilor, peste 300 de muncitori ai uzinei au fost evacuati. Insa, zeci de persoane sunt internate in spital cu rani grave.

”In acest moment, suntem de parere ca toti angajatii au fost…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua persoane au cazut intr-un bazin tehnologic in Salaj, una dintre victime a murit

18:10, 12.06.2024 - O persoana a murit și alta a fost dusa la spital, miercuri, dupa ce au cazut intr-un bazin tehnologic din Valea Pomilor, județul Salaj. Inca o persoana a acuzazt o stare de rau și a fost dusa la spital.

Alerta in Salaj! Doua persoane au cazut intr-un bazin, una dintre victime a murit

17:36, 12.06.2024 - O persoana a murit și alta a fost dusa la spital, miercuri, dupa ce au cazut intr-un bazin tehnologic din Valea Pomilor, județul Salaj. Inca o persoana a acuzat o stare de rau și a fost dusa la spital, scrie Mediafax.Potrivit ISU Salaj, incidentul a avut loc in cursul pranzului, dupa ce doua persoane…

Alcoolul contrafacut a omorat opt persoane in Maroc. Alte 114 au fost internate in spital

22:10, 05.06.2024 - Situație ingrijoratoare provocata de consumul de alcool contrafacut in nord-vestul Marocului. Minimum opt persoane au murit intoxicate, au transmis miercuri autoritațile sanitare naționale, conform DPA.

Una din victimele accidentului rutier din Bistrița-Nasaud, transferata la Cluj-Napoca. Un tanar de 17 ani a murit, iar alte șapte persoane au fost ranite.

11:31, 22.05.2024 - Una din victimele accidentului grav produs marti seara in localitatea Petris din judetul Bistrita-Nasaud, in urma caruia un adolescent a murit, iar alți șapte au fost raniți, a fost transferata la un spital din Cluj-Napoca.

Cel putin 10 persoane, ucise sau ranite intr-un atac comis intr-un spital din China

12:15, 07.05.2024 - Un atac comis marti intr-un spital din provincia chineza Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel putin 10 morti sau raniti, a anuntat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse.

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

O femeie a murit și alte trei persoane au fost ranite dupa ce un șofer a vrut sa intoarca fara se asigure

09:45, 31.03.2024 - O femeie a murit, iar cinci persoane, intre care doua minore, au fost ranite in urma ciocnirii violente dintre doua masini. Accidentul rutier care s-a produs sambata seara, la intrare in Timisoara. Un șofer, de 57 de ani, aflat pe banda I de mers, ar vrut sa intoarca fara sa se asigure si s-a izbit…


Ce parere ai despre aceasta stire?