Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie într-o cafenea din Sankt Petersburg | Un cunoscut blogger militar rus a fost ucis. Cel puțin 16 răniți

Publicat:

Atentat cu bomba intr-o cafenea din orașul care s-a soldat cu un mort și 16 raniți. Ținta atentatului a fost un corespondent de razboi rus care transmitea reportaje din Donbas.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explozie intr-un restaurant din Turcia: Cel puțin patru morți și mai mulți raniți

17:40, 30.06.2024 - Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si numeroase au fost ranite duminica intr-o explozie cauzata de scurgere de gaz intr-un un restaurant din vestul Turciei, au anuntat autoritatile locale, relateaza AFP, conform AGERPRES.

VIDEO Explozie intr-un poligon militar din Cehia: cel puțin noua raniți / Poliția Militara a inceput o ancheta

16:00, 17.06.2024 - O explozie a avut loc la poligonul de antrenament militar ceh din Libava. Autoritațile raporteaza raniți. Anunțul a fost facut de  Forțele Armate Cehe.„Avem de-a face cu un accident grav in zona de pregatire militara Libava, unde a explodat muniție.

FOTO: Explozie puternica la un magazin Dedeman. Cel puțin 12 raniți. Reacția companiei – UPDATE

14:00, 07.06.2024 - UPDATE: Publicam declarația oficiala din partea companiei Dedeman cu privire la explozia produsa astazi, 7 iunie, la magazinul Dedeman Botoșani: Astazi, 7 iunie 2024, in jurul orei 10:30, in incinta magazinului Dedeman Botoșani, a avut loc o explozie urmata de un incendiu. In urma acestui incident regretabil,…

Explozie puternica la un magazin Dedeman din Botoșani. Cel puțin 7 raniți, a fost activat Planul Roșu

11:10, 07.06.2024 - Este alerta la Botoșani, unde pompierii intervinla magazinul de bricolaj Dedeman din Botoșani in urma unei explozii puternice. Autoritațile au activat Planul Roșu de Intervenție, conform News.ro. Din primele informații, cel puțin șapte persoane au fost ranite, iar zeci de persoane s-au autoevacuat.…

Umbra lui Putin in Romania. Un cunoscut expert in securitate explica de ce am devenit o ținta pentru spionajul rusesc

16:36, 25.05.2024 - Rusia a pornit un veritabil razboi hibrid impotriva NATO, iar Romania e una dintre ținte. Analistul Hari Bucur Marcu a explicat motivele pentru care serviciile ruse sunt hiperactive in zona și de ce Romania reprezinta o ținta importanta pentru spionii Kremlinului.

Explozie la o hidrocentrala: Cel puțin trei morți

20:25, 09.04.2024 - Patru persoane au fost date disparute si cel putin trei au murit in urma unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentiile EFE si ANSA. Explozia s-a produs in jurul orei locale 15:00 (13:00 GMT) la…

DOI POLIȚIȘTI RANIȚI LA LOCUL DE MUNCA Explozie intr-un poligon militar din Alba

08:45, 08.04.2024 - Dupa incident, cei doi polițiști au fost transportați la spital, unde au fost tratați pentru ranile suferite, care nu le-au pus viața in pericol The post DOI POLIȚIȘTI RANIȚI LA LOCUL DE MUNCA Explozie intr-un poligon militar din Alba first appeared on Informatia Zilei .

Explozie in poligonul militar din Alba Iulia: Doi polițiști au fost raniți

20:50, 07.04.2024 - Doi politisti din Alba au fost raniti intr-o explozie urmata de imprastierea de materiale metalice, produsa in timp ce acestia efectuau procedura de delaborare a cartuselor percutate, in poligonul militar din Alba Iulia.


Ce parere ai despre aceasta stire?