Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie în Pakistan. Cel puţin ZECE oameni au murit şi 30 sunt răniţi

Publicat:

Potrivit autoritatilor locale citate de Reuters, cea mai mare parte dintre cei 30 de raniti este formata din femei si copii, iar numarul victimelor ar putea sa creasca in urmatoarele ore, potrivit presei locale citate de Reuters.

"Cel putin 10 oameni au murit si peste 30 au fost raniti in explozia ce s-a produs in zona parcului public din Lahore, duminica", au informat oficialitati din cadrul serviciilor de salvare citate de Reuters.

"Cel putin 10 oameni au murit in explozia de la ", a declarat , spokesman for Recuse 112 told Reuters.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un autocar a intrat in stalpul unui viaduct, in Brazilia. Cel puțin zece oameni au murit, iar alți 42 sunt raniți

13:15, 06.07.2024 - Cel putin zece persoane au murit vineri intr-un accident de autocar, soldat de asemenea cu 42 de raniti, in sud-estul Braziliei.Autocarul a lovit pilastrul unui viaduct, iar zece persoane au...

Explozie puternica intr-un restaurant din Turcia. Cel puțin patru oameni au murit

18:00, 30.06.2024 - Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si alte cateva zeci au fost ranite duminica intr-o explozie cauzata de scurgere de gaz intr-un restaurant din vestul Turciei, au anuntat autoritatile locale, relateaza AFP, citata de Agerpres.

India se topește: Cel puțin 15 oameni au murit din cauza caniculei in doar 24 de ore

14:35, 31.05.2024 - Cel putin 15 decese avand drept cauza probabila insolatia s-au inregistrat joi in statele din estul Indiei Bihar si Odisha, au anuntat autoritatile indiene, pe fundalul unui val sever de canicula preconizat sa continue pana sambata, informeaza Reuters.

Rușii au atacat un hipermarket din Harkov. Cel puțin 2 oameni au murit, iar 24 au fost raniți. Zelenski: „Dati-ne aparare aeriana!”

19:20, 25.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si 24 ranite sambata intr-un atac rusesc asupra unui hipermarket de produse de constructii din Harkov, al doilea oras ca marime din Ucraina, transmite France Presse, citata de Agerpres.

VIDEO Noua oameni au murit și 50 au fost raniți, dupa ce o scena s-a prabusit la un miting electoral din Mexic

09:35, 23.05.2024 - Noua oameni au murit - opt adulti si un copil - si cateva zeci au fost raniti miercuri seara dupa ce o parte din scena s-a prabusit din cauza vantului puternic in timpul unui miting al unui candidat la presedintia tarii, Jorge Alvarez Maynez, in nordul Mexicului, a anuntat guvernatorul statului Nuevo…

Rușii au atacat cu rachete Odesa și Harkov. Cel puțin 5 oameni au murit

13:25, 01.05.2024 - Un atac rusesc cu rachete a ucis trei persoane și a ranit alte trei la Odesa, miercuri dimineața, a anunțat guvernatorul regional Oleg Kiper. Doi oameni au murit și in regiunea Harkov, atacata de asemenea de ruși, relateaza Reuters.

Cel puțin 19 morți dupa ce o autostrada din China s-a prabușit

10:30, 01.05.2024 - O porțiune a unei autostrazi s-a prabușit miercuri dimineața in sudul Chinei, iar cel puțin 19 oameni au murit, au anunțat oficialii locali, conform Hotnews . Optsprezece mașini au cazut dupa ce o porțiune de autostrada s-a surpat in zona orașului Meizhou din provincia Guangdong, in urma ploilor puternice…

O tornada a facut ravagii in China. Cel puțin 5 oameni au murit, iar alți 33 au fost raniți

11:05, 28.04.2024 - Cel puțin cinci oameni au murit și 33 au fost raniți in China, dupa ce o tornada a facut ravagii, in apropiere de Hong Kong. Cerul s-a intunecat brusc in toiul zilei, o vijelie puternica a pornit, iar rafalele violente au inceput sa smulga acoperișuri. Tornada a lovit cu rafale de peste 250 de kilometri…


Ce parere ai despre aceasta stire?