Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXPLICAȚIA ȘTIINȚIFICĂ De ce ne displace sunetul propriei voci

Publicat:

Sentimentul de groaza pe care il ai auzindu-ți propria voce nu este un fenomen izolat The post EXPLICAȚIA ȘTIINȚIFICA De ce ne displace sunetul propriei voci first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explicația astronomica a solstițiului de vara

23:25, 19.06.2024 - Solstițiul de vara din 2024, cel mai devreme din ultimii 228 de ani, va avea loc pe 20 iunie, marcand cea mai lunga zi și cea mai scurta noapte a anului, cu importante semnificații astronomice și culturale. The post Explicația astronomica a solstițiului de vara first appeared on Informatia Zilei .

CONTROVERSE IN COMUNITATEA ȘTIINȚIFICA Somnul curața creierul de toxine

20:01, 07.06.2024 - Utilizand un colorant fluorescent pentru a urmari in timp real procesul de curațare, cercetatorii au observat ca eliminarea toxinelor era redusa cu aproximativ 30% la șoarecii adormiți și cu aproximativ 50% la cei anesteziați. The post CONTROVERSE IN COMUNITATEA ȘTIINȚIFICA Somnul curața creierul de…

EFECTELE INFLAȚIEI ASUPRA CURSULUI EURO - LEU Cine pierde și cine caștiga in economia romaneasca?

14:00, 09.05.2024 - In concluzie, menținerea unui echilibru intre inflație și cursul valutar reprezinta o provocare pentru guvern. The post EFECTELE INFLAȚIEI ASUPRA CURSULUI EURO - LEU Cine pierde și cine caștiga in economia romaneasca? first appeared on Informatia Zilei .

Motivul științific pentru care ne uram sunetul propriei voci

21:40, 28.04.2024 - V-ați inregistrat vreodata vorbind și apoi ați facut greșeala de a asculta cum suna? Ei bine, groaza cu care va confruntați cand auziți cea mai proasta voce de pe planeta este ceva ce nu vi se intampla doar voua. Ni se intampla tuturor, scrie ladbible.com.

PASARI APARTE O pasare care imita sunetul sirenei de la masina politiei i-a bagat in ceața pe polițiștii britanici

20:16, 15.04.2024 - Politistii britanici au postat miercuri pe platforma X, fosta Twitter, un videoclip in care au suprins o pasare care imita perfect sunetul sirenei de la masina lor, potrivit de The Independent. The post PASARI APARTE O pasare care imita sunetul sirenei de la masina politiei i-a bagat in ceața pe polițiștii…

Explicația științifica a motivului pentru care au fost alese culorile roșu, galben și verde pentru semafor

08:45, 15.04.2024 - Semafoarele sunt necesare pentru a regla traficul vehiculelor, dar și a circulației feroviare, maritime, sau chiar cea pietonala. Culorile emit unde electromagnetice de diferite lungimi, iar cu cat este mai mare lungimea, cu atat se poate vedea de la distanța mai mare. Așa s-a ales culoarea principala…

Explicația științifica a miracolelor. Cum funcționeaza puterea combinata a corpului fizic, mental și emoțional

22:45, 13.04.2024 - Literatura de specialitate abunda de cazuri in care oameni obișnuiți au reușit sa faca lucruri considerate miraculoase. In realitate, ei au reușit sa iși faca mintea sa funcționeze la unison cu emoțiile și sa se concentreze cu putere pe un singur gand, iar inimaginabilul s-a produs.

Cerc misterios in iarba, descoperit de un ghid montan din Buzau. Explicația științifica

14:06, 08.04.2024 - Un cerc format in iarba, postat de un ghid turistic din Munții Buzaului, starnește curiozitatea internauților. Autorul fotografiei explica fenomenul, cunoscut in toata lumea ca „cerc al vrajitoarelor”.


Ce parere ai despre aceasta stire?