Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exerciţiul care te tratează de zeci de boli

Publicat:

Acest exercițiu nu are contraindicații și este recomandat chiar si pentru cei care sufera de dureri articulare și de genunchi, deoarece, in multe cazuri, aceasta durere este rezultatul atrofiei musculare!

Pe langa vindecarea durerilor articulare, mersul in genunchi te mai poate ajuta in lupta impotriva bolilor de rinichi și ficat.

Continuarea pe elli.ro

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Alegeri locale 2024. O amenda si un avertisment pentru continuarea campaniei electorale in doua comune din Vaslui

13:30, 09.06.2024 - Politistii din Vaslui au dat duminica, in ziua alegerilor locale și europarlamentare 2024, o amenda si un avertisment pentru activitati de continuare a campaniei electorale in comunele Dragomiresti si Banca.

Gabriel Țolea: Fiecare cetațean din Malaia trebuie sa se simta respectat și auzit! Proiecte ambițioase pentru modernizarea localitații

15:15, 28.05.2024 - Viziunea lui Gabriel Țolea, candidatul PNL pentru Primaria comunei Malaia este una cat se poate de clara: o localitate prospera, in care fiecare cetațean sa se simta respectat și auzit! Așa cum știți, Malaia a cunoscut o dezvoltare semnificativa in perioada 2016-2020, sub conducerea lui Gabriel Țolea,…

Ce este intoleranța la histamina și cum se trateaza

09:01, 28.05.2024 - Intoleranța la histamina apare mai ales in urma consumului unor alimente ce conțin pește, mancare fermentata sau alcool și se manifesta prin diaree, dureri de cap și simptome specifice alergiilor. Aflam mai mult despre intoleranța la histamina de la dr. Adriana Camuescu, medic primar alergologie și…

Florin Piersic a recunoscut de ce a facut infecție la genunchi

08:40, 21.05.2024 - Florin Piersic ar putea fi externat in cel mult zece zile daca starea sa de sanatate ramane stabila. Actorul se afla la Spitalul Foișor sub supravegherea ortopezilor, dar și a medicilor infecționiști de la Spitalul "Matei Balș".

Exercițiul de matematica de clasa a IV-a la care 99% dintre adulți nu știu raspunsul corect. Doar un geniu da raspunsul imediat

13:51, 13.05.2024 - Din cand in cand apar anumite exerciții de matematica, aparent simple, dar constați ca, de fapt, sunt ceva mai complicate. Este și cazul de fața, anume exercițiul de matematica de clasa a IV-a la care 99% dintre adulți nu știu raspunsul corect. Te provocam la exercițiul de matematica de clasa a IV-a…

Clujeanul Mircea Abrudean: „Procesul de aderare la OCDE reprezinta o oportunitate pentru continuarea modernizarii Romaniei”

11:35, 26.04.2024 - Clujeanul Mircea Abrudean, secretarul general al Guvernului, a condus delegația care a participat, joi, la evaluarea Romaniei de catre Comitetul pentru Guvernanța Publica (Public Governance Committee/PGC).

Romania, in genunchi in fața fetelor care au intors spatele echipei: anomalia care „pateaza“ victoria cu Ucraina

07:15, 16.04.2024 - Romania s-a calificat, in premiera, pentru Billie Jean King Cup Finals (12-17 noiembrie, Sevilla) pe munca și determinarea cuplului Ana Bogdan – Jaqueline Cristian. Șeful federației, George Cosac, e insa cu gandul la readucerea in lot a unor jucatoare care au refuzat sistematic convocarea.

Marcel Ciolacu a asistat la exercițiul „Sea Shield 24” și a fost impresionat de militarii romani: „Sunteți un exemplu pentru Romania”

18:00, 11.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a asistat, joi, la exercitiul multinational "Sea Shield 24" de la bordul Fregatei "Regina Maria", la final declarandu-se impresionat de profesionalismul echipajului, demonstrat in timpul antrenamentelor pe mare.


Ce parere ai despre aceasta stire?