Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exercițiile de yoga, eficiente în tratarea bolilor de inimă

Publicat:

Exercițiile se yoga practicate cu regularitate sunt foarte benefice in cazul episoadelor de aritmie cardiaca, susțin cercetatorii americani de la .

"Yoga are un important impact benefic asupra regularizarii ritmului cardiac si a calitatii vietii pacientilor in general", spun autorii studiului.

Cercetarea a fost efectuata pe un grup de circa 50 de pacienti care sufereau de fibrilatie auriculara, cu contractarea rapida si neregulata a auriculelor cardiace. Dupa trei luni de exerciții de yoga, aceștia au simțit efectele benefice ale acestui…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Centrul NoRo Zalau aniverseaza 13 ani de excelența in tratarea bolilor rare

12:05, 29.06.2024 - Centrul Pilot de Referința pentru Boli Rare – NoRo Zalau a sarbatorit cu mare fast 13 ani de existența. La evenimentul aniversar, vicepreședintele Consiliului Județean Salaj, Claudiu Birsan, a ținut sa aduca mulțumiri tuturor celor implicați in acest proiect, evidențiind daruirea și munca depusa. Renumele…

FRUCTE DE SEZON Capșunile și cireșele sunt eficiente in tratarea gutei

18:01, 25.05.2024 - Alimentele recomandate pentru cei care sufera de guta trebuie sa indeplineasca doua condiții. Sa conțina cantitați mici de purine, care duc la formarea acidului uric, și sa ajute la eliminarea acidului uric. The post FRUCTE DE SEZON Capșunile și cireșele sunt eficiente in tratarea gutei first appeared…

China amenința: „Exercițiile din jurul Taiwanului testeaza capacitatea armatei de a prelua puterea”

11:05, 24.05.2024 - Beijingul spune ca exercițiile in curs de desfașurare din jurul Taiwanului testeaza capacitatea armatei de a prelua puterea asupra insulei autoguvernate, la cateva zile dupa ce noul sau președinte a depus juramantul.

Papa Francisc cere "politici eficiente si curajoase" pentru creșterea natalitații. "O mama nu trebuie sa fie pusa in situatia sa aleaga intre locul de munca si copii"

15:40, 10.05.2024 - Papa Francisc spune ca scaderea natalitatii trebuie combatuta printr-o "viziune pe termen lung" și ca ca "mamele nu trebuie puse in situatia in care sa fie nevoite sa aleaga intre locul de munca si copii".

Rusia e furioasa din cauza exercițiilor NATO din Finlanda. Zaharova: „Au caracter provocator. Suntem pregatiți sa luam masuri”

10:16, 24.04.2024 - Exercitiile NATO prevazute sa inceapa pe 26 aprilie in Finlanda si in imediata apropiere a granitei ruso-finlandeze au caracter provocator, a declarat purtatoarea de cuvant a Ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, in remarci publicate miercuri de agentia de presa rusa RIA, transmit…

Avram Gal nu iși uita semenii de Paște!

13:36, 17.04.2024 - Avram Gal și Asociația New Life Internațional vor ajuta și in acest an oamenii nevoiași de Paște. Au plecat deja la cumparaturi și se intorc cu coșurile pline cu produse de baza. Vor fi ajutate 100 de familii pentru care se pregatesc deja pachetele cu produse alimentare ca sa aiba ce pune pe masa de…

Doctorul Cirstoiu a inceput tratarea 'bolilor' din București: 'Orașul este un pic bolnav!'

19:55, 06.04.2024 - Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, a afirmat ca Bucurestiul este un oras extraordinar, insa un pic bolnav acum, informeaza NEWS.RO. El a mai precizat ca trebuie sa fie un oras in care primarul trebuie sa poata mentine un dialog permanent cu primarii de sector.

„TAVI”, salvatorul de vieți. In ce consta pasul uriaș facut inainte in lupta impotriva bolilor de inima

18:15, 06.04.2024 - La nivel global, stenoza aortica se afla printre cele mai raspandite afecțiuni cardiovasculare, afectand in special persoanele cu varsta de peste 70 de ani. Cu toate acestea, la Iași, o metoda inovatoare denumita TAVI ofera o șansa pacienților la care intervenția pe cord deschis este contraindicata.


Ce parere ai despre aceasta stire?