Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Execuție în masă comisă de gruparea Stat Islamic în centrul Afganistanului: Cel puțin 30 de morți

Publicat:

Cel puțin 30 de civili, intre care un numar necunoscut de copii, au fost uciși de gruparea jihadista (SI) in noaptea de marți spre miercuri la Ghor, in centrul Afganistanului, potrivit guvernatorului provinciei, citat de AFP.

"Daesh (acronimul arab pentru ) a ucis aproximativ 30 de civili, inclusiv copii, care au fost luați ostatici", a declarat guvernatorul , precizând ca aceștia erau "localnici, în majoritate pastori".

Potrivit AFP, carnagiul survine dupa moartea unui comandant al

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fake news cu suporterii romani care ar fi scandat numele lui Putin pe stadion. Montajul provine dintr-o secvența unde Putin era injurat

10:00, 18.06.2024 - Un clip video care da de ințeles ca suporterii romani la meciul cu Ucraina ar fi scandat numele lui Putin pe stadionul din Munchen s-a viralizat pe rețelele sociale și a fost preluat inclusiv in presa tabloida din Marea Britanie. Centrul pentru Comunicare Strategica din Ucraina a demontat clipul ca…

Tragedie in Republica Ceha: Cel puțin patru morți și zeci de raniți in urma unui accident feroviar VIDEO

07:00, 06.06.2024 - Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața și alte cateva zeci sunt ranite intr-o coliziune dintre un tren de pasageri și un convoi de marfuri din centrul Republicii Cehe, miercuri seara, informeaza serviciile de salvare, potrivit AFP.

Cel puțin 47 de morți in urma inundațiilor devastatoare din nordul Afganistanului, conform oficialilor

14:51, 19.05.2024 - Cel putin 47 de persoane au murit dupa ce ploile torentiale si inundatiile au continuat in nordul Afganistanului, a anuntat duminica un oficial, dupa ce, in ziua precedenta, un bilant similar a fost anuntat intr-una din provinciile centrale, informeaza Reuters.

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

Cainii au ajuns sa fie plimbați fara lesa, chiar in centrul orașului! Clujean: ,,A condus la multe conflicte, in special pentru parinții cu copii mici”

15:10, 10.05.2024 - In ultimele luni, zeci de clujeni au reclamat ca mulți proprietari de caini iși plimba animalele fara lesa in parcuri, pe malurile Someșului sau prin cartiere. Aceștia au menționat ca se tem pentru siguranța lor dar și pentru propriile animale care pot fi atacate oricand de un caine lasat liber. Acest…

Israelul isi intensifica atacurile de la Rafah, inainte de a anuntata invazia: cel puțin șase morți

15:20, 26.04.2024 - Israelul si-a intensificat, peste noapte, loviturile aeriene asupra Rafah, dupa ce a afirmat ca ii va evacua pe civili din orasul aflat in sudul Gaza si va lansa un atac complet, in pofida avertizarilor aliatilor ca acesta ar putea provoca victime in masa, potrivit Reuters, informeaza News.ro.

(VIDEO) Cel puțin 2 morți și 14 raniți la o petrecere din Memphis

10:26, 21.04.2024 - Doua persoane au fost ucise și cel puțin alte 14 au fost ranite la petrecere de bloc in Memphis, Tennessee, sambata seara, a anunțat poliția.Trei dintre cei raniți au fost duși la spitale in stare critica, iar alți 11 au ajuns la spitale cu vehicule private, potrivit Departamentului de Poliție din Memphis.…


Ce parere ai despre aceasta stire?