Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV Un copil a căzut de la etaj şi s-a agăţat în frânghiile de rufe în Nicolina

Publicat:

Un copil a cazut de la etajul unui bloc aflat pe strada , vis-a-vis de magazinul Brocolage din Nicolina. El s-a agatat de franghiile de rufe de la un balcon. Locatarii au sunat de urgenta la 112, spunand ca micutul se sufoca. Un echipaj SMURD esta la fata locului. Vom reveni cu amanunte.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil, electrocutat, altul, ranit dupa ce a cazut din copac, iar al treilea micuț, lovit de un cal: Medicii bat alarma și atenționeaza parinții

18:46, 21.06.2024 - Tot mai mulți copii ajung la spital cu diverse traumatisme, in ultima perioada, dupa ce au de suferit diverse incidente. Medicii bat alarma și indeamna parinții sa fie prudenți pentru a evita tragediile.

(video) Panoul de baschet de la Tiraspol, care a cazut peste un copil - un pericol zilnic: „Cade mereu. Cat pe ce sa striveasca și o fetița”

11:26, 07.06.2024 - Panoul de baschet din curtea unui bloc din orașul Tiraspol, care a strivit ieri un copil, a mai cazut, anterior, și peste alți minori. Un baiat povestește, pentru presa locala, ca a pațit-o chiar prietenul lui, care din fericire, nu a avut nevoie de ajutor medical.

Copil de 2 ani la spital dupa ce a cazut intr-un bazin cu apa in timp ce se juca cu alți copii, in Timiș

15:15, 27.04.2024 - Incident nefericit intr-o localitate din Timiș. Un copil in varsta de 2 ani a cazut intr-un bazin cu apa in timp ce se juca cu alți copii. Baiețelul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Copil de doi ani, cazut de la etaj. El a fost gasit constient si cooperant

12:25, 20.04.2024 - Un copil in varsta de doi ani a cazut, sambata, de la etajul al doilea al unui bloc de locuinte din municipiul Cluj-Napoca. Echipajele de salvare trimise la fata locului l-au gasit pe micut in viata, constient si cooperant, potrivit news.ro

Un copil de 4 ani, in reanimare, dupa ce a cazut de la etajul 5 al unui bloc din Dubasari: Cum s-ar fi produs nenorocirea

14:35, 10.04.2024 - Un copil de 4 ani se afla in reanimare, in stare grava, dupa ce a cazut de la etajul 5 al unui bloc de locuit din orașul Dubasari. Micuțul a fost gasit in iarba, de o femeie care a alertat ambulanța. Nenorocirea s-ar fi produs ieri, 9 aprilie, in timp ce baiețelul a fost lasat singur acasa.

Copil de 6 ani, bagat in coma. O poarta de fotbal a cazut peste el, intr-un sat din Bihor

12:15, 07.04.2024 - Un copil in varsta de 6 ani din localitatea Ciumeghiu din Bihor a ajuns la spital, sambata seara, 6 aprilie 2024, pentru ca o poarta metalica de pe un teren de fotbal a cazut peste el. Baiatul a suferit un traumatism cranian sever si este in coma.

45 de morți in Africa de Sud, dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, de la 50 de metri inalțime

08:26, 29.03.2024 - 45 de persoane au murit, joi, in Africa de Sud, dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, de la 50 de metri inalțime. Singurul supraviețuitor este un copil de opt ani care a fost dus la spital cu rani grave, relateaza The Guardian. Un copil de opt ani a fost singurul supraviețuitor […] Articolul 45 de…

Un autobuz a cazut de pe un pod. Un copil de 8 ani este singurul supraviețuitor

00:55, 29.03.2024 - Aproape toti pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, si-au pierdut viata joi in Africa de Sud intr-un accident rutier grav, dupa ce vehiculul in care se aflau a cazut de pe un pod, de la aproximativ 50 de metri, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?