Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV! S-a întâmplat la botezul copilului Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea! Gigi Becali a refuzat să intre în biserică. Motivul, SURPRINZĂTOR!

Publicat:

Citeste materialul pe RTV.net Post-ul EXCLUSIV! S-a intamplat la botezul copilului cu ! a refuzat sa intre in biserica. Motivul, SURPRINZATOR! apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul surprinzator pentru care Grecia introduce saptamana de lucru de 6 zile

10:01, 23.06.2024 - Dupa 15 ani de recesiune și austeritate și trei pachete de salvare care au venit cu condiții dure, Grecia a decis sa introduca saptamana de lucru de 6 zile, in locul celei clasice de 5 zile.

Gigi Becali a devenit ingerul pazitor al unui copil de 8 ani. Medicii i-au mai dat 3 luni de trait baiatului

13:51, 30.05.2024 - Patronul FCSB, cunoscut pentru generozitatea sa, a raspuns imediat apelului disperat și a facut tot posibilul pentru a-i oferi copilului o șansa la viața.Gigi Becali l-a ajutat pe copil sa se vindeceDe-a lungul anilor, Gigi Becali a fost recunoscut nu doar pentru activitațile sale din fotbal , ci și…

Un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Motivul i-a surprins pe mulți

16:30, 24.04.2024 - Arhiepiscopia Tomisului a anuntat ca face cercetari, dupa ce un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Cazul a ajuns și in analiza Corpului de inspectie bisericeasca.

Motivul halucinant pentru care un un preot i-a refuzat unei octogenare spovedania

20:25, 22.04.2024 - Cazul unui preot din localitatea Valu lui Traian care i-a refuzat spovedania unei femei, in varsta de 87 de ani, pentru ca aceasta nu apartine... The post Motivul halucinant pentru care un un preot i-a refuzat unei octogenare spovedania appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ancheta dupa ce un preot a refuzat sa spovedeasca o femeie de 87 de ani, venita in carje la biserica

19:41, 22.04.2024 - Un incident neplacut a avut loc, dupa ce un preot a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani, starnind un val de reacții indignate. Motivul pentru acest refuz a fost considerat de mulți drept șocant și inacceptabil, iar Arhiepiscopia Tomisului a demarat o ancheta pentru a clarifica situația.…

De ce ar trebui sa iei intotdeauna doua valize identice in vacanța. Motivul surprinzator

18:46, 14.04.2024 - Cand mergem in vacanța, este foarte important sa fim organizați și sa punem in bagaj tot ce este nevoie. Foarte utile sunt sfaturile din partea specialiștilor, care ne ajuta sa avem un sejur de vis, in care sa nu ne lipseasca nimic. Un expert sugereaza sa luam doua genți la fel cand plecam intr-o excursie.…

MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI Refuzul lui Gigi Becali de a fi nașul la nunta lui Anamaria Prodan cu Ronald Gavril

13:50, 11.04.2024 - Aceasta decizie a confirmat ca relația lor s-a imbunatațit și ca au depașit divergențele din trecut. The post MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI Refuzul lui Gigi Becali de a fi nașul la nunta lui Anamaria Prodan cu Ronald Gavril first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?