Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV! Primele declaraţii ale bărbatului care l-a apărat pe Salam! Ce s-a întâmplat în seara atacului? Este sau nu salvatorul lui Salam din clanul Cordunenilor

Publicat:

La scurt timp dupa ce s-a spus ca a fost batut si rapit la Milano si a aparut un val de reactii in mediul online, cel care l-a aparat pe cunoscutul manelist face declaratii in exclusivitate pentru www.spynews.ro. Ce s-a intamplat, de fapt, in seara atacului? Avem adevarul, spus chiar de prietenul lui

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiul lui Florin Salam, primele declarații dupa ce a devenit tata pentru a doua oara! Ce a transmis Dani Stoian: "Va iubesc..." / FOTO

09:25, 20.06.2024 - Bucurie mare in familia lui Florin Salam! Dani Stoian, fiul pe care manelistul il are din casnicia cu Fanica, a devenit tata pentru a doua oara. Tanarul a facut primele declarații dupa ce i s-a nascut cel de-al doilea baiețel și a publicat și prima imagine cu bebelușul.

Primele declarații ale barbatului din Botoșani care și-a ucis nepoata in varsta de 8 ani

16:11, 25.05.2024 - Barbatul suspectat ca a violat și ucis o fetița de 8 ani, al carei trup a fost gasit la marginea unei paduri din comuna Albești, in Botoșani, este unchiul acesteia și și-a recunoscut faptele.

Star Matinal. Florin Salam, primele declarații dupa ce a fost, din nou, la poliție. Noi detalii despre scandalul in care a fost acuzat de inșelaciune: „Era problema de 3.000 de euro?”

10:11, 21.05.2024 - Florin Salam a fost, din nou, in aceasta dimineața la poliție, fiind acuzat in continuare ca i-ar fi țepuit pe cei carora le-a luat banii, caci nu s-ar fi prezentat la evenimente. Manelistul spune ca nu a fost vorba de inșelaciune, ci a avut probleme de sanatate.

Primele declarații ale lui Robert Fico dupa atac: „A fost surprins de cat de repede s-a intamplat totul”

13:30, 17.05.2024 - Premierul slovac, Robert Fico, isi aminteste tot ce s-a intamplat in timpul atacului suferit miercuri si al transferului sau ulterior la spital, potrivit presedintelui ales al tarii, Peter Pellegrini, informeaza vineri EFE, citata de Agerpres.

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Printul Harry, primele declaratii dupa revenirea in Marea Britanie. Ce s-a intamplat intre el si Regele Charles

13:55, 10.05.2024 - Prințul Harry se afla in Marea Britanie pentru a sarbatori cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus, o competiție pentru barbați și femei militari, raniți, aflați in serviciu sau veterani. Primele declarații ale mezinului Regelui Charles. Ce situație ciudata are loc la palat. Mezinul Regelui Charles…

Cel mai bun chef din Italia este un roman! Il știi de la TV, primele declarații ale lui Richard Abou Zaki: “Nu-mi vine sa cred”

10:21, 24.04.2024 - Reușita pentru un celebru bucatar roman! A caștigat premiul pentru cel mai bun bucatar din Italia. Il știi de la televizor, pentru ca este jurat la „Chefi la Cuțite”. Cine este romanul desemnat cel mai bun bucatar din Italia Richard Abou Zaki, caci despre el este vorba, a primit la Milano, in cadrul…

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 


Ce parere ai despre aceasta stire?