Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV. Mellina, operată de urgență! Cântăreața, primele declarații după intervenție: ”Am avut dureri în tot abdomenul”

Publicat:

Cantareața Mellina a ajuns pe patul de spital, iar acum se afla in recuperare, asta dupa ce artista a avut dureri uriașe de abdomen. Cu gandul ca ar putea fi vorba despre o criza de bila, ea a ajuns la urgențe, acolo unde a aflat ca trebuie sa fie operata de apendicita. Primele declarații la doar cateva ore dupa ce s-a trezit din anestezie!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Donald Trump, primele declarații dupa condamnare: Un proces trucat pus la cale de administrația Biden

01:15, 31.05.2024 - Fostul presedinte Donald Trump a calificat procesul de la New York in privinta banii tainuiti, unde a fost gasit vinovat pentru toate cele 34 de capete de acuzare, drept o „rusine” si un „proces masluit”, relateaza CNN.

Star Matinal. Maria Constantin, primele declarații dupa ce a ajuns, de urgența, la spital. Se confrunta cu aceeași problema de mai mulți ani

11:06, 14.05.2024 - Ieri, Maria Constantin a ajuns, de urgența, la spital. Cantareața spune ca a incercat intr-o saptamana sa se trateze acasa și sa urmeze tratamentul de la medic, dar fara rezultat. O banala raceala s-a transformat intr-o bronșita, problema cu care se confrunta de mai mulți ani.

Primele declarații ale noului ministru rus al apararii. De ce a ales Putin un economist civil in locul lui Șoigu

20:05, 13.05.2024 - Andrei Belousov, fost vicepremier, propus de presedintele rus Vladimir Putin pentru postul de ministru al apararii in noul guvern, a declarat luni ca militarii au nevoie de un mai mare acces la locuinte, ingrijiri medicale si beneficii sociale, relateaza Reuters.

Primele declarații ale lui Mihai Leu dupa ce a fost internet de urgența la un spital din Capitala! Campionul de raliuri a fost transferat de la Hunedoara

17:15, 11.05.2024 - Mihai Leu se confrunta cu probleme de sanatate! Campionul de raliuri a fost transferat de la Hunedoara la un spital din București, dupa ce ar fi suferit o complicație in urma unei intervenții chirurgicale la care a fost supus de curand. Cum se simte acum.

Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat in urma cu puțin timp. Primele declarații

15:10, 09.05.2024 - Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost supus unei intervenții in urma cu puțin timp! Primele declarații facute pe o rețea de socializare despre starea lui de sanatate.

Adrian Mititelu Junior, de urgența la spital! S-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Primele declarații!

10:26, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Junior a ajuns de urgența la spital! Baiatul patronului de la FC U Craiova s-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Iata care sunt primele declarații facute de tatal lui, Adrian Mititelu!

Ancheta de la Spitalul Sf. Pantelimon: Primele concluzii

18:45, 17.04.2024 - Comisia interna de analiza a Spitalului Clinic de Urgenta „Sfantul Pantelimon” din Bucuresti nu a constatat „nicio abatere profesionala”, respectandu-se toate protocoalele si procedurile terapeutice existente, releva raportul comisiei, care a analizat o presupusa administrare incorecta a unui medicament…

Serviciul gratuit de telemedicina ALOPEDI a ajutat aproape 3.700 de parinți in primele luni ale anului

16:45, 02.04.2024 - In primele trei luni ale anului 2024, au apelat la serviciul de telemedicina ALOPEDI, aproape 3.700 de parinți. Serviciul ALOPEDI  0364-917 este gestionat de reprezentanții Spitalului Clinic de Urgența pentru Copii și este destinat obținerii sfaturilor medicale pediatrice prin telemedicina.Majoritatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?