Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV. Cătălin Botezatu e gurmand, dar n-a aprins niciodată aragazul să gătească. ”În bucătăria mea se fac doar ceaiuri”

Publicat:

e gurmand, dupa cum insuși recunoaște. Cu toate acestea, nu a prajit in viața lui nici macar un ou. Designerul spune ca a facut doar ceaiuri, și asta foarte rar. E obișnuit sa manance toate delicatesele, cunoaște gustul preparatelor speciale, exotice sau romanești și se declara gurmand convins. Cu toate acestea, nu a gatit niciodata și nu a prajit nici macar un ou. Și o recunoaște cu nonșalanța: ”In bucataria mea, in afara de ceai, nu se face nimic”. Atunci cand iși dorește ceva anume, Bote are de unde sa se aprovizioneze, asta pentru ca are și mulți prieteni…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum ii pune la punct Catalin Botezatu pe barbați! Cat este de darnic designerul și ce spune despre cei care nu baga mana in buzunar / VIDEO

22:50, 27.05.2024 - Catalin Botezatu ii pune la punct pe barbații cu "arici la buzunar". Designerul marturisește cat este de darnic cu femeile și le invața pe acestea cum "sa ia taurul de coarne". Declarații savuroase!

Xtra Night Show. Care este relația dintre Catalin Botezatu și tatal sau. Ce mesaj a transmis designerul: „Am fost intr-o competiție”

10:46, 15.05.2024 - Catalin Botezatu, unul dintre cei mai apreciați designeri din Romania, a vorbit despre relația cu parintele sau. De-a lungul anilor nu au fost apreciați, iar diagnosticul crunt pe care l-au primit amandoi, i-a facut sa devina mai uniți.

Xtra Night Show. In ce relații a ramas Catalin Botezatu cu femeile din viața lui. Dezvaluirile facute de designer: „Am suferit”

01:26, 15.05.2024 - Catalin Botezatu este un adevarat Don Juan in showbizul romanesc și a avut la brațul sau numeroase femei frumoase. Designerul a marturisit ca a suferit in urma relațiilor, dar a preferat sa fie cat mai discret in astfel de momente. In ce relații a ramas cu fostele partenere dupa ce și-au spus „adio”.

Starea de sanatate a lui Florin Piersic este „ușor imbunatațita”, anunța medicii: „Este cooperant și mananca singur”

10:45, 10.05.2024 - Starea de sanatate a lui Florin Piersic s-a imbunatațit „ușor” dupa operația suferita joi la genunchi, transmit medicii de la Spitalul Foișor din Capitala. Actorul este cooperant, mananca și bea lichide singur.

Ce spun medicii despre cazul fetiței de patru ani din Calarași, care a murit dupa ce a mancat pește. Cat de mare este pericolul pentru romani: ”Este incredibil ca...”

09:10, 03.05.2024 - O fețita de patru ani s-a stins din viața in Calarași, dupa ce a mancat pește congelat. Și bunica ei a ajuns la spital și ulterior a murit. Medicii au reacționat in acest caz revoltator, avand in vedere cat de des este consumat peștele in aceasta perioada, in Romania.

Drew Barrymore și-a uimit fanii cu bucataria ei „normala” și cu aragazul sau „umil” FOTO

21:05, 19.04.2024 - Celebra actrița Drew Barrymore a fost din nou laudata de fani pentru firea ei autentica și umila, dupa ce a distribuit din nou imagini din interiorul casei sale. Mulți au ramas șocați de cat de „normala” este bucataria ei, potrivit Daily Mail Online.

Renunta la un singur aliment din bucataria ta, pe care il folosesti in exces, si iti vei prelungi viata cu cativa ani

08:50, 12.04.2024 - Medicii trag un semnal de alarma asupra unui aliment din bucataria fiecaruia, pe care romanii il folosesc in mod excesiv. Are multiple funcții in organism, dar consumat in exces poate duce la hipertensiune arteriala și alte afecțiuni. Sarea nu este doar un condiment care imbunatațește gustul mancarurilor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?