Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ex-prietena suspectatului în atacul terorist de la Maratonul din Boston extrădată în Republica Moldova

Publicat:

Fosta prietena a lui Ibragim Todașev, suspectat de implicare in atacul terorist de la Maratonul din Boston, a fost extradata in și a ajuns acasa, transmite UNIMEDIA cu referire la boston.com.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Atacul impotriva premierului slovac Robert Fico, reclasat drept atac terorist din tentativa de crima

18:35, 04.07.2024 - Autoritatile slovace vor trata atacul impotriva premierului Robert Fico drept un atac terorist si nu o tentativa de crima, a anuntat joi Parchetul general de la Bratislava, relateaza Agerpres, citat de observatornews.ro .

Atacul asupra premierului slovac Robert Fico, reclasificat ca act terorist

14:06, 04.07.2024 - Autoritatile slovace au anunțat ca intenționeaza sa trateze atacul asupra premierului Robert Fico ca un act terorist și nu ca o tentativa de crima, a anuntat, joi, Parchetul General de la Bratislava, potrivit AFP, informeaza Agerpres. Atacul asupra premierului slovac Robert Fico „a fost reclasificat”,…

O fosta secretara a fost ucisa din greșeala de prietena ei, in Gorj. Cum a avut loc tragedia / FOTO

18:05, 07.06.2024 - O tragedie șocanta a avut loc in Gorj, in care o femeie, fosta secretara, a fost ucisa din greșeala de catre propria ei prietena. Iata cum s-ar fi intamplat totul. Oamenii legii se ocupa de cercetarea cazului.

Atacul dintr-o biserica din Sydney, in care un episcop a fost injunghiat de un adolescent, a fost un "act terorist" (Poliție)

07:55, 16.04.2024 - Atacul cu cuțitul dintr-o biserica din Sydney, comis luni, cand un episcop și mai multe persoane au fost injunghiate in timpul slujbei care era transmisa și online, a fost un "act terorist", a comunicat politia australiana. Atacul comis de un adolescent a declansat furia credinciosilor si ciocniri in…

Moldova condamna atacul Iranului asupra Israelului. Maia Sandu: Suntem alaturi de toți cei care doresc pacea in Orientul Mijlociu și la nivel global

10:15, 14.04.2024 - Șefa statului, Maia Sandu, a venit cu un mesaj dua atacul fara precedent al Iranului cu rachete și drone asupra Israelului din aceasta noapte. „Republica Moldova sprijina pe deplin eforturile comunitații internaționale de a preveni escaladarea”, a scris președința pe o rețea de socializare.

(video) Topul „Motoarelor Marii Corupții” din Republica Moldova: Victoria Furtuna lanseaza un proiect pentru „demascarea schemelor care subjuga statul”

15:00, 10.04.2024 - Fosta procuroare Victoria Furtuna anunța ca iși lanseaza proiectul „Motoarele Corupției” „pentru demascarea schemelor care subjuga statul”. Astfel, Furtuna a prezentat top-ul „Motoarelor ale Marii Corupții” din Republica Moldova.

Medvedev, noi acuzații la adresa liderilor occidentali dupa atacul terorist de langa Moscova: „Adevarații angajatori sunt naționaliștii ucraineni, copiii voștri adoptivi”

14:00, 08.04.2024 - Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, i-a numit pe liderii Statelor Unite, Marii Britanii Franței și Germaniei complici in atacul de la Crocus City Hall, in spatele caruia se afla Ucraina, dupa cum afirma autoritațile ruse. Intr-o postare in limba engleza pe X (fostul…

Dmitri Medvedev, un nou atac la adresa liderilor occidentali dupa atacul terorist de langa Moscova: „Adevarații angajatori sunt naționaliștii ucraineni, copiii voștri adoptivi”

13:40, 08.04.2024 - Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, i-a numit pe liderii Statelor Unite, Marii Britanii Franței și Germaniei complici in atacul de la Crocus City Hall, in spatele caruia se afla Ucraina, dupa cum afirma autoritațile ruse. Intr-o postare in limba engleza pe X (fostul…


Ce parere ai despre aceasta stire?