Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Evoluţia modului de hrănire ar fi ajutat păsările să supravieţuiască extincţiei în masă din Cretacic (studiu)

Publicat:

Schimbarea obiceiurilor de hranire ar fi ajutat pasarile sa supravietuiasca extinctiei in masa a speciilor din era cretacica, conform unui studiu publicat in jurnalul BMC , citat miercuri de agentia Xinhua. In timpul extinctiei in masa din Cretacic, cu 65 de milioane de ani in urma, plantele perene au inceput sa se imputineze si sa moara in intunericul provocat de impactul dintre un asteroid si Pamant si a intensificarii activitatii vulcanice, care au condus la disparitia dinozaurilor ierbivori si, in cele din urma, a dinozaurilor non-aviari. Modul in care pasarile stravechi,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu cu explicații neașteptate! Dispariția dinozaurilor a dus la extinderea culturilor de struguri!

00:50, 02.07.2024 - Disparitia dinozaurilor, ca urmare a impactului cu un asteroid urias, a declansat o extinctie in masa care a modificat cursul vietii pe Pamant si a provocat o "resetare" a padurii, care a dus la raspandirea strugurilor, conform unui studiu citat luni de EFE.

Legatura uluitoare intre dispariția dinozaurilor și struguri. Ce spun oamenii de știința

15:01, 01.07.2024 - Disparitia dinozaurilor, ca urmare a impactului cu un asteroid urias, a declansat o extinctie in masa care a modificat cursul vietii pe Pamant si a provocat o „resetare” a padurii, care a dus la raspandirea strugurilor, conform unui studiu citat luni de EFE, potrivit Agerpres.

Sonda chineza Chang'e 6 a decolat cu succes de pe suprafața Lunii / Ce va aduce pe Pamant

05:35, 04.06.2024 - Modulul de ascensiune al sondei chineze Chang'e 6 a decolat cu succes marti de pe suprafata Lunii, transportand mostre de pe partea ascunsa, o premiera, a informat agentia nationala de stiri Xinhua, preluata de AFP, scrie AGERPRES.

Dezvoltarea cancerului, favorizata de anumite microorganisme din microflora intestinala in prezenta unei alimentatii bogate in grasimi(studiu)

14:50, 07.05.2024 - O echipa de cercetatori chinezi din domeniul oncologiei a descoperit un mecanism prin care unele microorganisme din flora intestinala, asociate cu obezitatea, pot favoriza dezvoltarea cancerului, transmite marti agentia Xinhua, potrivit Agerpres.

Basarab Panduru a dat de pamant cu un jucator de la Rapid dupa eșecul cu CFR Cluj: „Cea mai buna magie a lui este ca dispare din joc”

10:15, 06.05.2024 - CFR Cluj - Rapid 3-2. Basarab Panduru (53 de ani) a analizat al 7-lea eșec al giuleștenilor din acest play-off și a ironizat un jucator pentru evoluția din meciul de duminica. Fostul jucator nu a avut mila de Jayson Papeau (27 de ani), cel care a fost titularizat de Bogdan Lobonț și schimbat in minutul…

Burduja bate cu pumnul in masa privind schimbarea lui Cirstoiu: Sa revenim cu picioarele pe pamant!

18:25, 18.04.2024 - Presedintele PNL Bucuresti, Sebastian Burduja, a precizat ca de saptamani intregi sunt discutate si disecate zvonurile si scenariile pe care „le arunca unii si altii despre cursa pentru fotoliul de primar general”. „Sa revenim cu picioarele pe pamant” a adaugat liberalul, care a mai spus ca nu este…

Radu Moisin vrea schimbarea modului de acordare a ajutorului pentru incalzirea cu combustibili solizi: „Sa se dea o data, la inceputul iernii”

15:51, 18.04.2024 - Pe langa ajutorul de incalzire a locuinței, familiile și persoane singure cu venituri mici pot beneficia de un supliment pentru energie, in suma fixa, acordat lunar, pe tot parcursul anului, in funcție de sursele de energie utilizate. In cazul consumului de combustibili solizi suma este de 20 de lei/luna.

Gheorghe Șoldan le cere sucevenilor sa vina alaturi de el pentru a aduce schimbarea in județul Suceava și a trantit de pamant un dosar cu promisiunile lui Gheorghe Flutur

19:30, 12.04.2024 - Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, le-a cerut sucevenilor sa fie alaturi de el pentru a aduce o schimbare in bine a județului. In același timp, la evenimentul de astazi de lansare a candidaților PSD Suceava pentru alegerile locale…


Ce parere ai despre aceasta stire?