Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EVENIMENT SÂNGEROS în Myanmar. Cel puţin 283 de oameni au murit în timpul Festivalul Apei

Publicat:

Festival sangeros in Myanmar. Cel putin 283 de oameni au murit si mai mult de o mie au fost raniti in timpul , care a durat patru zile. Sarbatoarea a fost marcata de violente, violuri si talharii.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Peste 80 de oameni au murit in timpul unei adunari religioase in India

19:35, 02.07.2024 - Peste 80 de persoane au murit si multe altele au fost ranite in urma unei busculade care a avut loc marti la o adunare religioasa hindusa in statul Uttar Pradesh din nordul Indiei, potrivit presei locale citate de Xinhua, conform Agerpres.

Vremea rea a facut prapad in Europa: Cel puțin șapte oameni au murit in Franța și Elveția. In Polonia e cod roșu de furtuni

20:25, 30.06.2024 - Furtunile au facut ravagii in vestul Europei. Cel puțin șapte oameni au murit in Franța și Elveția. Ploile torențiale insoțite de grindina și descarcari electrice au provocat inundații majore și au perturbat activitatea in mai multe țari. Meteorologii anticipeaza ca furtunile se vor indrepta spre centrul…

Explozie puternica intr-un restaurant din Turcia. Cel puțin patru oameni au murit

18:00, 30.06.2024 - Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si alte cateva zeci au fost ranite duminica intr-o explozie cauzata de scurgere de gaz intr-un restaurant din vestul Turciei, au anuntat autoritatile locale, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Cel mai sangeros calau din istoria moderna a murit: S-a oferit voluntar și a ucis foarte mulți oameni

22:15, 25.06.2024 - Cel mai cunoscut calau din Bangladesh a murit din cauza unor probleme medicale. El a spanzurat zeci de condamnați la moarte, inclusiv criminali in serie și politicieni corupți. Barbatul a ajuns calau pe baza de voluntariat pentru a reduce o pedeapsa in inchisoare.

India se topește: Cel puțin 15 oameni au murit din cauza caniculei in doar 24 de ore

14:35, 31.05.2024 - Cel putin 15 decese avand drept cauza probabila insolatia s-au inregistrat joi in statele din estul Indiei Bihar si Odisha, au anuntat autoritatile indiene, pe fundalul unui val sever de canicula preconizat sa continue pana sambata, informeaza Reuters.

Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți din cauza turbulentelor puternice in timpul unui zbor Londra - Singapore

14:16, 21.05.2024 - Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți intr-o cursa Londra - Singapore a companiei Singapore Airlines care a intalnit un front de turbulențe severe, cu o ora și 30 minute inainte de a ajunge la destinație.

Eveniment neobișnuit in Duminica Floriilor. De ce au consumat romanii atat de puțin curent electric?

10:51, 29.04.2024 - Pe toata perioada de radiație solara semnificativa – Duminica Floriilor a fost o zi insorita, consumul instantaneu a fost sub 3.900 MW, abia spre ora 17 trecand pragul de 4.000 MW, potrivit Economica. Acest consum neverosimil de mic ar fi cel mai mic din ultimii opt ani, cel puțin, fiind și voci care…

VIDEO | Natura s-a dezlanțuit și a maturat totul in cale: Peste 100 de tornade in 24 de ore / Cel puțin cinci oameni au murit

10:16, 29.04.2024 - Potrivit autoritaților locale, cel puțin cinci persoane și-au pierdut viața in urma peste 100 de tornade care au devastat o parte din regiunea Marelui Camp din centrul Statelor Unite ale Americii.


Ce parere ai despre aceasta stire?