Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Evacuări masive în Puerto Rico din cauza unui baraj care a cedat în urma uraganului Maria

Publicat:

Operatorii barajului Guajataca afirma ca barajul, situat la extremitatea nordica a , din nordul insulei, a cedat, fiind emisa alerta de inundatii pentru municipalitatile Isabela si  Quebradillas, a anuntat Serviciul Meteorologic National. De asemenea, locuitorilor li s-a cerut sa mearga in zonele inalte. Serviciul Meteorologic National a transmis ca oamenii din zona sunt evacuati cu autobuzele cat mai repede cu putinta. Cel putin 13 persoane au mu (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un baraj din Minnesota a cedat din cauza inundațiilor. Localnicii au fost evacuați

12:20, 25.06.2024 - Un baraj din Minnesota a cedat din cauza inundațiilor. Autoritațile americane au decis sa-i evacueze pe localnici. La fața locului se afla echipe ale serviciilor de urgența care monitorizeaza și evalueaza situația.

Incendii masive de vegetație in Grecia și Turcia, din cauza caniculei. Cinci persoane au murit și alte zeci sunt ranite

12:00, 21.06.2024 - Incendii masive de vegetație se manifesta in Grecia și Turcia, din cauza caniculei. Un foc pus intenționat a dus la evacuarea a doua localitați de langa Atena. Cinci persoane au fost ucise și alte zeci sunt ranite in Turcia.

Acces Direct. Și inșelata, și plina de datorii. Povestea de viața a Mariei, o femeie din Pitești, care risca sa ramana fara casa din cauza iubitului jandarm

19:26, 20.06.2024 - Maria și iubitul ei au fost impreuna șase ani, perioada in care s-au ințeles bine. Doar ca in luna noiembrie a anului trecut a aflat ca barbatul are o viața dubla, caci era impreuna cu o alta femeie, in timp ce Maria trebuia sa ii plateasca datoriile lui.

Alerta intr-un stat din SUA, din cauza poluarii masive. Autoritațile le-au cerut oamenilor sa nu-și mai foloseasca mașinile

17:05, 07.06.2024 - Autoritațile din Texas au indemnat locuitorii din unele zone sa foloseasca diferite moduri de transport, altele decat mașinile lor, deoarece poluarea cu ozon din stat atinge niveluri ingrijoratoare, transmite newsweek.com.

Evacuari masive in urma ofensivei ruse din Harkov: Peste 14.000 de persoane au fost stramutate din cauza luptelor

15:51, 21.05.2024 - Peste 14.000 de persoane au fost stramutate din cauza luptelor din regiunea ucraineana Harkov, unde Moscova a lansat o noua ofensiva de amploare pe 10 mai, a anuntat marti Organizatia Mondiala a Sanatatii, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Erupția spectaculoasa a vulcanului Ibu duce la evacuari masive in Indonezia

09:35, 19.05.2024 - Vulcanul Ibu, situat pe insula indepartata Halmahera din Indonezia, a erupt spectaculos in noaptea de sambata spre duminica, provocand evacuarea mai multor localitați. Erupția a aruncat in aer un nor dens de cenușa gri, determinand autoritațile sa ia masuri rapide pentru a proteja populația locala.…

Imagini apocaliptice in Slanic Prahova: orașul scobit de mina de sare se surpa. Primar: "Nimeni nu știe ce e pe dedesubt!"

07:30, 26.04.2024 - Dupa ce un crater uriaș a aparut chiar in mijlocul strazii in Slanic Prahova, autoritațile au luat masuri. In cadrul unei ședințe de urgența, s-a decis evacuarea oamenilor din 3 blocuri din apropiere și ducerea lor in adaposturi provizorii. Totodata, traficul auto si pietonal din zona a fost interzis…

Acces Direct. Maria, terorizata de un interlop? Ar fi trecut prin momente de coșmar din cauza barbatului. De la ce s-ar fi certat

17:20, 24.04.2024 - Maria susține ca nu mai are liniște din cauza unui barbat cunoscut in comunitate drept un om violent. Fiul ei și baiatului interlopului ar fi avut un conflict mai vechi, dar problemele s-ar fi agravat sambata, dupa un gratar facut in familia femeii.


Ce parere ai despre aceasta stire?