Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eva Tofalvi, cea mai cunoscută practicantă de biatlon din România, prinsă DOPATĂ cu Meldonium

Publicat:

Dupa vasluianca , atleta depistata pozitiv la campionatul Mondial de la Portland, un alt nume mare din sportul nostru a ajuns in aceasta situatie. Este vorba despre , participanta la cinci editii ale de iarna, si cea mai cunoscuta practicanta de biatlon din Romania, transmite Adevarul .

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raluca Olaru iși pune „racheta“ in cui: „A venit timpul sa inchei un capitol!“

09:10, 29.06.2024 - Raluca Olaru a spus oficial „stop” carierei sale in tenis, dupa ce nu mai jucase de aproximativ doi ani de zile un meci oficial. Fosta campioana la dublu a turneului de juniori de la US Open a venit cu un mesaj emoționat pe rețelele sociale prin care și-a luat „adio” de la „sportul alb”. La nivel de…

Razboi mondial sau amenințari deșarte? Generalul care a reprezentat Romania la Comandamentul NATO da raspunsul

05:56, 31.05.2024 - Ucraina va putea lovi ținte din Rusia, iar mai mulți aliați sunt gata sa trimita trupe pe teritoriul ucrainean pentru a-i instrui pe ucraineni. Generalul (r) Virgil Balaceanu explica, intr-o analiza pentru „Adevarul”, cat ar putea conta aceste decizii istorice pe front.

Eduard Novak, cooptat in Team Allianz

18:06, 29.05.2024 - Eduard Novak a fost cooptat! Eduard Novak, singurul campion paralimpic al Romaniei, fost Ministru al Sportului, și participant la cea de-a șasea ediție a Jocurilor Paralimpice din cariera in aceasta vara, a fost cooptat pentru a face parte din Comunitatea Ambasadorilor Allianz – partener Mondial al…

De unde poate obține Romania un munte de bani in loc sa creasca taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”

16:25, 29.05.2024 - Romania nu reușește sa-și țina in frau cheltuielile, iar deficitul crește de la o luna la alta spre cote amețitoare. Analistul economic Adrian Negrescu explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, cum ar putea fi rezolvata problema, fara sa mai fie nevoie de taxe și impozite mai mari.

Cum explica judecatorii din Malta decizia in cazul Prințului Paul: ”Ar putea fi discriminat, avand in vedere legatura sa cu istoria monarhica a Romaniei”

12:46, 21.05.2024 - Un tribunal din Malta a respins luni 20 mai 2024, cererea Romaniei pentru extradarea prințului Paul al Romaniei. ”Adevarul” a obținut decizia autoritaților malteze și va prezinta motivele respingerii cererii de extradare a prințului fugar in Romania.

Delia, vacanța de Paște alaturi de parinții sai. Gina și Ion Matache sunt desparțiți, dar locuiesc in aceeași casa

09:40, 04.05.2024 - Delia a plecat in vacanța de Paște alaturi de soțul ei, Razvan, dar și de parinții ei. Gina și Ion Matache sunt desparțiți de ceva ani, insa locuiesc in același apartament și au o relație civilizata.Delia Matache, una dintre cele mai indragite cantarețe din Romania, a pornit intr-o vacanța de vis in…

Roman de Top Forbes mondial: „Am vrut sa contribui la progres, nu neaparat pentru bani“

06:35, 04.04.2024 - Profesor de informatica la Universitatea Berkeley (SUA), Ion Stoica este al cincilea cel mai bogat roman, potrivit ediției internaționale a Forbes. Intr-un interviu pentru „Adevarul”, el a vorbit despre munca și despre companiile sale și a raspuns intrebarii daca are planuri in Romania.

Romania a construit cel mai puternic laser din lume: devine cea mai puternica arma cunoscuta de om/ VIDEO

10:40, 01.04.2024 - "Gata? Semnal trimis!”: in camera de control a unui centru de cercetare din Romania, ing. Antonia Toma, care coordoneaza tirul, activeaza cel mai puternic laser din lume, cu promisiuni revoluționare, de la sanatate la spațiu. Cifrele sunt amețitoare: sistemul este capabil sa atinga un varf de 10…


Ce parere ai despre aceasta stire?