Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eurobarometru: Aproape jumătate dintre români consideră că războiul din Ucraina a dus scăderea nivelului de trai

Publicat:

Eurobarometru: Aproape jumatate dintre romani considera ca razboiul din Ucraina a dus scaderea nivelului de trai Eurobarometru: Aproape jumatate dintre romani considera ca razboiul din Ucraina a dus scaderea nivelului de trai Aproximativ jumatate din romani considera ca razboiul din Ucraina a dus la o scadere a nivelului de trai, iar o treime spun ca nu au fost afectați, insa se așteapta ca situația acestora sa se inrautațeasca, potrivit unui sondaj […]

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Specialiștii romani compara cu 'ciuperci nucleare' razboiul cibernetic din Ucraina

11:10, 14.06.2024 - Șeful Directoratului National de Securitate Cibernetica (DNSC), Dan Cimpean, a comparat, joi, cu niște „ciuperci nucleare”, lupta nevazuta intre specialiștii in razboiul cibernetic din Ucraina, conform Agerpres.

Sondaj INSCOP: Peste jumatate dintre romani cred ca alegerile din 2024 vor fi organizate corect

08:31, 07.06.2024 - Peste jumatate dintre romani considera ca alegerile din acest an - locale, europarlamentare, prezidentiale, parlamentare - vor fi organizate corect, arata un sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. Peste o treime considera insa ca alegerile vor fi organizate mai degraba in mod incorect, cel mai…

Stoltenberg considera ca Ucraina inca poate sa castige razboiul cu Rusia daca primeste un sprijin „solid”

20:46, 30.05.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat joi ca provocarile cu care Ucraina se confrunta in razboiul cu Rusia „sunt majore si in crestere” si a estimat ca armata ucraineana se va putea impune in acest conflict „doar cu un sprijin solid si continuu” din partea statelor Aliantei.

Eurobarometru: Doar 7% din romani cred ca economia merge foarte bine! Traiesc in București, Ilfov, Vest sau Centru

22:40, 11.04.2024 - Jumatate dintre romani considera ca situatia economica actuala din regiunea lor este mai degraba buna, in timp ce 13% sunt de parere ca este foarte proasta, conform unui Eurobarometru al CE. Potrivit sursei citate, 7% dintre romani considera ca situatia economica este foarte buna, procente peste medie…

Eurobarometru. Jumatate dintre romani considera ca situatia economica este mai degraba buna.

19:51, 11.04.2024 - Jumatate dintre romani considera ca situatia economica actuala din regiunea lor este mai degraba buna, in timp ce 13% sunt de parere ca este foarte proasta, conform unui Eurobarometru al CE.

Jumatate dintre romani considera ca situatia economica este mai degraba buna

16:01, 11.04.2024 - Jumatate dintre romani considera ca situatia economica actuala din regiunea lor este mai degraba buna, in timp ce 13% sunt de parere ca este foarte proasta, conform unui Eurobarometru al CE.

VIDEO | Rusia este all-in in razboiul din Ucraina: Au trimis mașini de golf și motociclete pe front

00:00, 11.04.2024 - O recenta inregistrare video publicata de forțele de invazie rusești a prezentat un atac surprinzator al trupelor lor, ilustrand cum anumiți militari ai Moscovei au utilizat motociclete in timpul unui asalt asupra pozițiilor ucrainene.

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.


Ce parere ai despre aceasta stire?